Anonim

Microsoft Excel-handledning för nybörjare # 14 - Procentandelar och absoluta referenser

Nästan alla lag i Naruto har 1 kvinnliga och 2 manliga medlemmar. Till exempel Kakashis team (Kakashi, Obito, Rin) och Jirayas studenter (Nagato, Konan, Yahiko). Finns det någon regel bakom detta?

2
  • Denna fråga har ställts tidigare på SciFi.SE
  • stressavlastare: v

Jag tror inte att det finns någon regel bakom detta eftersom huvudmotivet bakom detta är att testa dynamiken i lagarbete men det finns en regel som är hur man samarbetar Genin:

Genin placeras i fyrmansceller, eller trupp, bestående av tre genin och en jōnin-sensei, för att lära sig lagarbete och uppleva äkta ninjaliv under övervakning och skydd av en elit shinobi. Sammansättningen av dessa lag baseras på genins individuella färdigheter så att det blir en balans mellan lagen. Till exempel placerades Naruto Uzumaki, som klarade med lägsta betyg, i ett team med Sasuke Uchiha och Sakura Haruno, som klarat med högsta betyg respektive högsta skriftliga tentamen.

Så det finns inget som säger att det måste finnas en tjej i varje lag. Men för att skapa en perfekt balans mellan alla lag kan de tilldela en tjej i varje lag.

För att utöka svaret som publicerades av Light Yagami, om det finns någon sådan regel i Konohagakure (dold lövby) är det verkligen inte universellt, Team Samui från den dolda blixten hade två kvinnor och en man. Team Shigure och Team Oboro från det dolda regnet var båda män. Dessa avvikelser från strukturen för två män 1 kvinna finns till och med inne i det dolda bladet vid tillfällen. Team Ino Shika Ch bestod av Inoichi Yamanaka, Shikaku Nara och Ch za Akimichi var ett helt manligt lag.

I avsnitt 361 diskuterar den tredje Hokage varför han samlade team 7 på det sätt som han gjorde, och han har en flashback av en incident med Sannin tillbaka när de var Genin; där den underpresterande Jiraya är motiverad att försöka hårdare i ett försök att locka Tsunades uppmärksamhet på samma sätt som den överpresterande Orochimaru hade. I den textade versionen säger han "Talang lockar människor, män märker kvinnor och rivalitet mognar båda, så säger de." Kakashi påminner sedan om sin egen erfarenhet av att Obito var desperat efter att Rin skulle märka honom.

Så även om det verkar finns det ingen solid regel att alla lag ska vara två killar och en tjej, men både Kakashi och den tredje Hokage tror helt klart att det finns fördelar med detta arrangemang i åtminstone vissa grupper och det är sannolikt att den tredje Hokage föredrar att skapa lag i denna struktur när det är möjligt.