Anonim

Dödar mörtpulver borsyra

Under kampen mot Orochimaru uppgav Sandaime Hokage Hiruzen att en person som dödades av Death Soul Reaper Jutsu kommer att få sin själ fängslad i Soul Reapers kropp för evigheten och kommer att vara rastlös där. Hur kan de återanvändas då? Och i händelse av att de återanimeras, vad händer när de frigörs från återanimering? Kommer de att gå tillbaka till Soul Reaper eller kommer de att vila i fred?

Ja och nej!

Death Soul Reaper Jutsu (aka Dead Demon Consuming Seal) (aka Shiki Fūjin) är en förseglingsteknik. Medan själen är förseglad med Death Gods mage, kan den inte återuppväcka med hjälp av oren världsuppståndelse.

Men som de flesta förseglingsjutsu som visas i serien finns det ett sätt att frigöra tätningen. Detta görs genom att använda den släppande jutsu tillsammans med en viss mask från Uzumaki-klanen. Efter att själen har släppts är det möjligt att återuppliva dem med hjälp av Impure World Resurection som Orochimaru visar när han återupplivade alla tidigare Hokage och hans armar efter att den tredje Hokagen hade förseglat dem med Dead Demon Consuming Seal.

källa: http://naruto.wikia.com/wiki/Dead_Demon_Consuming_Seal:_Release

Återanimering görs genom att använda personceller och få tillbaka deras själ. Reapers Dödsförsegling låser bort själen i reapers mage så att själen inte kan fly. Så själar förseglade med hjälp av reaper dödsförsegling kan inte återanvändas. Men om skördarnas mage skärs, flyr själarna inuti och sedan kan de återanvändas eftersom de inte är låsta. Det förklaras tydligt i narutos 'avsnitt 365: de som dansar i skuggorna'

Fråga Sandaime Hokage Hiruzen uppgav att en person som dödades av Death Soul Reaper Jutsu kommer att få sin själ fängslad i Soul Reapers kropp för evigheten och kommer att vara rastlös där. Hur kan de återanvändas då?

A. De KAN INTE bli återupplivad eftersom deras själ inte bor i den rena världen.

Det anges tydligt på wiki-sidan i Impure World Reincarnation (betoning min),

För att utföra denna teknik måste användaren först skaffa sig en del av DNA: t för den person de tänker reinkarnera. Kabuto påpekar att detta i grunden motsvarar gravrån, även om blodfläckar eller organ som räddats efter målets död också fungerar. Själen för den avsedda reinkarnerade måste också vistas i den rena världen ( , j do); till exempel, de vars själar har förtärts av dödsguden kan inte reinkarneras. Men om det är ett fall där själarna befrias från insidan av Shinigami, så är en användare av denna teknik fri att reinkarnera dem igen.


Fråga: Och i händelse av att de återanimeras, vad händer när de släpps från reanimering? Kommer de att gå tillbaka till Soul Reaper eller kommer de att vila i fred?

Svar: Eftersom de inte kan återanvändas kan de inte heller befrias från det. Deras själar förblir i Death Reaper-magen för alltid (eller) eller tills de släpps av någon genom att skära upp Death Reaper's mage.

6
  • Hur kunde orochimaru sedan återuppta 4: e hokage under sandattack på löv? Jag vet att hiruzen hindrade honom från att göra det, men om han inte hade stoppat honom, skulle han ha kunnat återuppliva honom.
  • @berserk - Om du kommer ihåg ordentligt den tredje kistan som Orochimaru drog ut under Chunin-examen, kunde han inte kalla till den 4: e Hokagen med hjälp av Reanimation-tekniken just för att själen i 4: e Hokage fortfarande var inne i Death Reaper. Hiruzen hindrade honom inte från att kalla. Det var bara att Orochimaru inte alls kunde kalla honom.
  • Jag tror inte att reanimering fungerar så här. För att utföra reanimering behöver han först en värd. Om han inte kan återanvända honom, vad var poängen med kista? Han måste ha repeterat honom tidigare på en värd om det var möjligt.
  • @berserk - Låt dig läsa lite här som kan rensa dina tvivel.
  • Samma sak som du sa xD Jag lade upp min tvivel där också.

Det är sant att hjulet och målet som är offret för dödsskyttens försegling inte kan återanvändas. Vi får veta detta när Kabuto förklarar mekanismen för Death Reaper-förseglingen.

Se denna fråga för mer information

Så den enda händelsen som en person som förseglats med Death Reaper kan återanvändas är om och endast om personen har befriats från dödsreagens mage.

Vad händer nu om de släpps från reanimationen? De går helt enkelt tillbaka till de dödas värld där de dödas själ bor. Eftersom dödens mage skärs bort och själarna som fångats där släpptes, måste själarna gå tillbaka till de dödas värld och först då kan den kallas till återanimation.

2
  • För att utföra reanimering behöver han först en värd. Om han inte kan återanvända honom, vad var poängen med kista? Han måste ha repeterat honom tidigare på en värd om det var möjligt.
  • @berserk Vänligen avstå från att ställa nya frågor i kommentarer. Om du har en ny fråga i åtanke, skicka en separat fråga så kan vi försöka besvara den. Att lägga upp det i kommentarer gör att det bara går förlorat och inte dyker upp i sökresultaten.