Anonim

Jiren och Zeno-sama säger \ "Warrior, Sleep. \" Tillsammans samtidigt!

V Hoppa tidningen har släppt en bild av Goku med silverhår och många människor på nätet pratar om "Super Saiyan Silver" och att det måste bemästras Ultra Instinct.

Finns det någon officiell bekräftelse eller motbevisning som behärskar Ultra Instinct är Super Saiyan Silver?

Svaret på din fråga skulle vara "ja" och "nej"! Transformationen kallas Mastered Ultra Instinct och inte Super Saiyan Silver, medan färgen på Goku's hår är Silver (kan jämföras med Super Saiyan God-transformation).

Akira Toriyamas originaldesigner för samma har också släppts. Dessutom har designen av nya figurer av denna Mastered Ultra Instinct-transformation släppts. Skanningar visar också att Mastered Ultra Instinct Goku också kommer att ingå i den nya DLC för Xenoverse 2.

Det finns faktiskt en enkel anledning till att Mastered Ultra Instinct inte kan vara "Super Saiyan Silver": Ultra Instinct är inte begränsat till Saiyans. Teoretiskt sett kan någon av Z Fighters lära sig det.

Nej, det är inte Super Saiyan Silver, för Ultra Instinct kan användas av vem som helst. Whis sa också att förstörelsens gudar strävar efter att nå detta tillstånd som för närvarande är det svåraste att göra.

1
  • Vi har inte sett nästa avsnitt, men Jirens sista aura i förhandsgranskningen ser mycket ut som Ultra Instinct. Så jag skulle satsa Goku's Ultra Instinct-form eftersom han för närvarande ser ut kan uppnås av vem som helst och inte bara saiyans