Anonim

Android-utvecklarberättelse: Wallapop ökar installationerna med experiment med butiksuppgifter på Google Play

I kraftens turnering inaktiverades flygtekniken så att endast karaktärer med vingar kunde flyga. Men efter striden med Goku började Jiren meditera i mitten av luften. Hur är detta möjligt?

2
  • kanske är han starkare som de skulle kunna föreställa sig så att de inte gjorde det som inte flyger tillräckligt starkt?
  • frågan antar jag är mer ... flyger det eller bara lätt svävning? så vitt jag förstår är de två sakerna åtminstone olika från varandra

För att vara rättvis kämpar några av kämparna som Jiren och till och med UI Goku på nivåerna för en gud av förstörelse. Tomhetens värld är oändligheten och Jirens blotta närvaro fick oändligheten att skaka och även när Goku uppstod under sin UI-omvandling påstods det att tomrummet skakade. Jag tror att när deras makt är lika enorm att krusa över oändligheten, skulle sådana regler inte gälla dem

Det konstaterades att tiden i sig inte betydde något mot Jirens styrka så jag förstår inte varför en regel som ingen flygning skulle gälla för honom när han är på styrkan.

* En alternativ förklaring: Vi ser att Android 17 använder sin energi för att skapa en form av fotfäste och han står på det för att eliminera Kakunsa. Den speciella kraften eller den speciella tyngdkraften som ansvarar för att stoppa flygningen borde i teorin ha stoppat det lagret av fot från att existera men det gjorde det inte. Så med andra ord, Android 17 kunde ha satt på det så länge han ville och det verkar som om han svävade. Jirens energi är uppenbarligen mycket överlägsen Android 17, så oavsett vilken speciell tyngdkraft som är ansvarig för att förhindra flygning är inte tillräckligt stark för att hålla Jiren på plats.