Anonim

I Sword Art Offline 2 7 när Yuuki fick veta att Asuna var gift i spelet och hon och Kirito hade Yui som sin dotter, började hon säga hur hon skulle vilja gifta sig med Asuna och göra henne lycklig och ha många barn med sig (utan att veta hur spädbarn är gjorda). Detta verkar också utlösa en rivalitet mellan henne och Kirito i Sword Art Offline 2 7.

Jag kommer ihåg att jag läste att Yuuki i verkligheten också är kvinna och det finns en del fan av en Asuna x Yuuki-parning här, här och här.

Nu vet jag att som alla andra parningar skulle fanbase shoujo ai / yuri fans hoppa på Yuukis kommentarer i Sword Art Offline. Men jag undrar om det finns några bevis som tyder på att Yuuki är bi / homosexuell och att hennes kommentarer i Sword Art Offline är uppriktiga, att hon skulle vilja gifta sig med Asuna och (med sin begränsade förståelse för hwo) ha barn med sig.

EDIT: av bi / homosexuell hänvisar jag till om Yuuki skulle ha en djupare känsla för samma kön.

2
  • Definiera bisexuella och homosexuella. Det finns många betydelser som kan tillämpas, och svaren kan variera beroende på vad du accepterar av "bi / homosexuell".
  • @ardaozkal snälla kontrollera redigeringen, men jag tror inte att jag behöver förklara det mer eftersom jag påpekar Yuukis kommentarer i Sword Art Offline och fan art

Som någon som bara någonsin har tittat på anime-serien och någon som faktiskt har konsulterat lite extern hjälp för att bättre förklara detta kan jag rimligt svara:

Nej.

Det är inte ovanligt att två tjejer eller två kvinnor håller någon form av tillgivenhet eller respekt för varandra i någon egenskap. Att föreslå att de skulle överväga att "göra barn" med varandra från mina källor innebär en åsikt att den här kvinnan verkligen är attraktiv.

Men - och detta är en punkt min källa grundligt stressad - detta gör det inte, i några sätt, antyda någon form av sexuell läggning.

Med tanke på de interaktioner som Yuuki hade med Asuna genom mors Rosario, är mitt intryck att Yuuki hade beundran, respekt och kärlek - den typ av kärlek som du skulle få från en nära familjemedlem. Rivaliteten mellan henne och Kirito kan ses som mer vänlig än att hon försöker samla Kirito i ett försök att vinna Asuna.

Jag känner också en nivå av beundran och respekt från Yuuki från Asuna, med tanke på det

Yuuki är dödssjuk och kan inte riktigt utforska världen, vilket föranledde Kazuto att utveckla teknisk utrustning för att låta henne se världen där hon tidigare existerade i, med Asunas hjälp. Detta hjälpte henne att få mer slut på sin situation och, enligt min bedömning, känns det mer som något en äldre syster skulle ta på sig.

Med det kan jag på ett säkert och rimligt sätt dra slutsatsen att det inte finns någon konsekvens av Yuukis sexuella läggning. Respekt eller beundran av någon som verkar fantastisk ur sitt perspektiv verkar mer trolig.

Åh, och läs inte för djupt i vad fanart skildrar. Ge dem en tum så springer de till Jupiter med en eller två flyktiga blickar.