Anonim

[DDLC Meme] Za Warudo Animation

Efter att ha sett hans vänner dö om och om igen, hur förblir Natsuki Subaru mentalt sund?

Till exempel: att se hans vän dö en gång kan redan få allvarliga konsekvenser för honom. Det kan känslomässigt bryta ner honom. Men att upprepa det om och om igen är vansinnigt! Hans perspektiv på vänner kan förändras och han kan distansera sig på grund av att han går igenom sina vänners död. Men hur förblir han så positiv och mentalt sund?

6
  • Det är dock inte som om hans vänner dör hela tiden. Det har bara hänt några gånger i Anime. Det är inte så återkommande som i Steins; Gates till exempel.
  • Se Attack on Titan för vänner som dör hela tiden. Karaktärer där är alltid på spetsen och mycket upprörda. Ibland tror de att det inte finns någon mening med deras liv, men deras kompisar får dem att gå igång igen.
  • Jag tycker att frågan borde vara: Hur VI lyckas förbli sane efter att ha sett ReZero varje vecka?

Notera: Detta innehåller spoilers mot senaste avsnitt.

Det enkla svaret: Det gör han inte.

Ju mer djupgående en: Han fortsätter farsen av att inte vara "galen" genom att övertyga sig själv om att det han gör är för en god sak, att "rädda Emilia". Det sägs flera gånger under hela serien av Subaru själv att allt han gör är för"hennes skull". Detta ger honom motivation att hålla sin förnuft till en viss punkt, även om han till och med glider upp ibland, till exempel när han vaknar i sängen före Ram och Rem, verkar han sporadisk och förvirrad och visar tecken på att vara ' inte sane. '

Som vi har sett i de senaste episoderna (14 till 17) har han brutit ner sin förnuftiga uppförande och blivit ... som jag vill uttrycka det: En sniveling galning. Detta är särskilt fallet när han måste se Rem stympad före honom (avsnitt 15), liksom det ögonblick då han är rasande på Otto (avsnitt 16 / början av 17).