Anonim

Se avsnitt 31, boruto.

Hiramekarei lagrar chakra och släpper det sedan i former.

Varför absorberar Samehada inte bara allt chakrat? Hur kunde det alls besegra Samehada?

3
  • Har de 7 svärden rankats baserat på kraften någonsin? Jag trodde att det alltid skulle bero på hjulspelet
  • Vilket avsnitt eller kapitel kommer den här frågan från?
  • @ Boruto ep 31

Det finns ingen "specifik maktrankning" för de sju legendariska svärden, och som nämnts i kommentarerna är ett vapen bara lika kraftfullt som dess hjul. Choujiro bevisade detta när han besegrade en av "nya generationens sju legendariska svärdsmän" med ett normalt svärd.

Bortsett från att det var Shizumas första gången som försökte använda Samehada, är det viktigt att notera det

Samhehada är det enda levande vapnet bland de sju legendariska svärden, och som sådant har det sin egen medvetenhet och personlighet. Därför kan dess handlingar påverka striden. Samehada absorberade redan alla sina chakra med den "blodiga dimabsorptionstekniken" men det gjorde att den bara ville ha mer chakra.

Samehada är faktiskt en girig glutton, som älskar chakra mer än någonting annat, och det krävs en stor mängd viljestyrka och erfarenhet för att tämja det. Tyvärr för Shizuma kunde han inte kontrollera Samehada och det tog över hans kropp och började rasa. Vid den tidpunkten tänkte inte Shizuma rakt och han hade också en nackdel mot två "Jonin-nivå" -barn.

Förlusten berodde inte på att Hiramekarei är starkare eller svagare utan bara på grund av omständigheterna under vilken striden ägde rum.

Allt beror på hjulspelet. En sann styrka hos alla vapen gör alltid.

Om Boruto och Kagura hade kämpat mot Kisame istället för Shizuma, skulle de definitivt ha förlorat.

Kisame tog fram den verkliga kraften i svärdet, varför alla chakrabaserade attacker var värdelösa mot honom och Gai behövde öppna den sjunde porten för att besegra honom.

Shizuma hade precis fått svärdet och kunde knappast ta fram den verkliga kraften. Å andra sidan hade Kagura en bättre förståelse eftersom han hade tränat med svärdet ett tag nu. Så han tog med sig lite av den verkliga kraften. Vilket är anledningen till att Shizuma förlorade.

Vinnaren hör inte Hiramekarei det var Kagura och Boruto

Vem säger att Hiramekarei måste besegra Samehada?

Frågan liknar att fråga hur kan Fire besegra vatten? Det kan inte (under normala omständigheter). Eld har en fördel mot andra element som i sin tur är starkare än vatten. På samma sätt kan Hiramekarei vara starkare än andra svärd, vilket i sin tur kan vara starkare än Samehada.