Anonim

MEMES SATuRaDoS

Koe no Katachi har redan släppts men jag kan inte hitta den någonstans. Jag hittade bara trailern. Var kan jag titta på det lagligt?

1
  • Några råd: människor här blir ibland känsliga om du frågar var du kan titta på något och inte klargör att du vill se det lagligt. Vi tillåter inte frågor som ställer efter fansubs eller torrents, och om du inte är klar kan din fråga hamna stängd. Jag fortsatte och redigerade det för dig den här gången.

Enligt den officiella sidan för filmen kommer Koe no Katachi att ha en hemvideofilm den 17 maj 2017.

Du kommer sannolikt att kunna hitta den tillgänglig i iTunes och andra återförsäljare efter detta släppdatum.

3
  • Medan det är de officiell källa, jag är inte övertygad om att den här källan listar distribution på OP: s språk (vilket jag antar engelska).
  • @Makoto Det finns inga nyheter för en officiell engelskspråkig utgåva, och de var inte särskilt specifika i sin fråga. Fansubbers kommer sannolikt att producera nedladdningsbara undertexter som han kan använda med den lagliga videokällan strax efter att filmen släppts.
  • Det kommer att finnas en officiell utgåva på engelska i vissa regioner. Det kommer att visas i australiensiska och Nya Zeeland biografer i april. Jag tvivlar på att det kommer att finnas en liknande amerikansk utgåva, men åtminstone betyder det att en (troligen textad) version kommer att finnas.