Anonim

Låt oss spela Pokémon Leaf Green Randomizer Nuzlocke avsnitt 1 - Slutet?

Jag inser att de (nära och polisen) förmodligen gömde det någonstans, men skulle en ny Kira dyka upp efter att Light dör? Eller skulle Ryuk ta tillbaka det? Jag antar det senare, men när Light dör har Near boken. Ljus har bara sitt papper i klockan. Om Near fortfarande har det, skulle det bara försvinna? Eller skulle Near bli ägare?

1
  • I slutet av berättelsen brände Near boken i hans ägo och sa att det var det värsta massmordsvapnet.

Varje Shinigami har sin egen Death Note. Det fanns 4 dödsanteckningar i den mänskliga världen. 2 av Ryuuk's, 1 av Rem och 1 av Rems vän som dog efter att ha räddat Misa.

En av Ryuuk fick Light i början av berättelsen. En från Rems vän är i Misas ägo. De andra två är i deras respektive Shinigamis ägo.

Senare räddade Rem Misa liv genom att skriva Watari och L: s namn men brände boken så att den inte skulle användas av Ljus, vilket gjorde antalet Death Note i mänsklig värld ner till 3.

Redigera: som nämnts av Arcane i kommentaren brändes inte boken i mangan kapitel 58. Jag gjorde misstag här eftersom det i filmen brändes ner. Således finns det fyra böcker just nu. Redigerar resten av mitt svar efter att jag har läst igen mangan.

I slutet av berättelsen hade Mikami en falsk Death Note gjord av Near och co. Nära hade Death Death som förr var Misa. L: s team (nu är Light är L) äger ett som brukade vara Light's. Ryuuk hade sin egen.

Nära sedan brände de två Death Notes efter att Ryuuk dödade Light. Således finns ingen dödsnot i människans besittning. Detta berättades i kapitel 107 i mangan.

3
  • 1 Även om detta är sant för hela böcker, är det oklart om några ark lämnas någonstans och de själva fungerar som Death Notes också. Utan tvekan skulle Near dock göra sitt bästa för att förstöra dem alla.
  • 1 Glöm inte att Ryuk's andra Death Note (den som Light först plockade upp) i anime och manga var Sidohs och den gavs tillbaka till honom av arbetsgruppen. det var så i slutet var det bara 2 riktiga Death Notes, den som gavs till Mikami som Near bytte med en falsk och Ryuks egen
  • 1 @AyaseEri Rem brände inte sin anteckningsbok. Rem förvandlades till damm men lämnade dödsnoten för att plockas upp av ljus. Lights ursprungliga Deathnote är tillbaka med Sidoh, från vilken Ryuk stal den.

Om du vill veta mer information om hur många dödsanteckningar det fanns och vad som exakt blev av vilka, kunde du alltid bara hitta Vol. 13 och den har ett avsnitt med titeln "Ägarbyte" som beskriver varje bokrörelse i serien på sidorna 144-147. Inklusive att Rem's anteckningsbok faktiskt plockades upp av Light när hon dog, men överfördes senare till Ryuk som gav den till Soichiro under Sayus kidnappning, innan den återlämnades till Light's besittning och hamnade i kassaskåpet tills de träffade Near med Aizawa som bär den även om det fortfarande ägs av Light och kopplas till Ryuk. Den boken bränns sedan efter att Light dör tillsammans med Gelus bok som Near hade i sin ägo under konfrontationen. Detta för att försäkra att det inte finns någon chans för en annan människa att få dem och börja döda med dem igen. I anime dödar Mikami sig själv, vilket överför hans ägande till Near innan han bränner det. I mangan dör dock Mikami inte förrän tio dagar senare i sitt fängelse, vilket skulle innebära att det fortfarande hade varit Mikamis att äga när Near hade bränt dem båda. Likaså överfördes Light's anteckningsbok till Aizawa som bar boken när Ryuk skrev ner sitt namn, bara för att han skulle låta Near bränna den med Mikamis anteckningsbok.