Anonim

POPPERAZZI PO - GET SHOT (OFFICIELL MUSIKVIDEO)

Det är inte Mito självklart.

När Gon lyssnar på bandet som Ging lämnar honom, stoppar Gon den tejpade när Ging frågar om Gon vill veta om sin mamma. Jag har väntat så långt men fram till det sista avsnittet av anime avslöjas det ännu inte.

Om Gon bara lyssnar på bandet, skulle misteriet redan vara löst. Finns det något svar som finns i Manga? Jag är beredd på spoilers.

Om Leorio var arg på hur Ging agerade när han känner till Gons tillstånd, är jag säker på att Leorio kommer att bli mer arg om han vet att det finns en mor till Gon.

Om hon någonsin lever, vem är hon då?

1
  • Jag slår vad om att hans mamma fortfarande lever och en högt rankad jägare som sin far också.

Tyvärr kan denna fråga inte besvaras just nu.

När Gon var yngre sa Mito till honom att båda hans föräldrar var döda. Senare upptäcks dock att det var en lögn, eftersom hans far Ging uppenbarligen levde och hade det bra.

Innan Greed Island Arc fick Gon ett band från Ging. I slutet av bandet, när Ging skulle berätta om sin mor, istället för att lyssna på det till slutet, stoppade Gon bara bandet och uppgav att Mito var hans mamma.

Det spekuleras mycket i vem hans mamma kan vara, men tills Togashi ger svaret kommer vi aldrig att veta.

5
  • Även i mangan? Jag är inte uppdaterad i mangaserien.
  • Även i mangan, men jag tror att jag läste någonstans att även ging uppgav att hennes mamma var död och i bandet ville han bara beskriva henne, men jag kan ha helt fel serien går framåt med snigelfart
  • @xerido: Serien håller på en lång paus i Japan - för länge att butiker markerar serien som färdig.
  • @nhahtdh var inte författaren sjuk? Jag vet att det är på en lång paus, inte spoiler ingenting, jag sa helt enkelt att när jag läste den delen var det för länge sedan. Låt oss hoppas att det fortsätter snart eller helt enkelt anges som avslutat
  • @nhahtdh ja jag tror att han har problem med ryggen