Anonim

D.H.T. - Lyssna på ditt hjärta (officiell video HD)

Video här. (4:37 lång)

Vet någon vilken anime det är? Dessutom (från samma video) vet någon om det här är en faktisk Boy's Love Manga? Vet någon den engelska översättningen av titeln på bilden? Är det till och med en riktig manga som jag kan läsa?

5
  • Vad han läser skulle förmodligen vara bättre som en ny fråga eftersom vi skulle ha 2 frågor här, 1) identifiering av anime, 2) väder eller inte mangan som läses på den finns och i så fall vad heter det.
  • Toppen säger "Anthology", men resten är svårt att ta reda på
  • @JonLin: verkar vara titeln på omslaget, utifrån en tidigare del av videon. (Jag räknade ut de sista två tredjedelarna av titeln och hittade resten från Google och kollade med bilden.)
  • Uppdatering: ingenting kom upp när jag letade efter det i Google Bilder.
  • Dessa ord visade sig inte heller i någon doujin db. Kanske är det bara gjort upp.

Det är från Oniichan no koto nanka zenzen suki janain dakara ne eller (jag gillar inte dig alls, Big Brother!), En 12 avsnitt anime från januari 2011, som anpassades av en manga av Kouichi Kusano.

Huvudpersonen är Shusuke Takanashi:

Handlingen (från wikipedia-sidan):

Nao Takanashi älskar sin bror Sh suke trots incest tabu.Nao tror att Sh suke är hennes släkting, men i själva verket är hon en adopterad dotter vars föräldrar redan har dött. Efter att Nao har fått reda på det vill hon normalt bli kär i Sh suke eftersom syskon genom adoption kan gifta sig enligt familjelagen i Japan. Men hon befinner sig i att konkurrera med Sh ukees barndomsvän, Iroha Tsuchiura, och hans klasspresident och yaoi-älskare, Mayuka Kond .

Mayuka Kond är "Kondou" som han hänvisar till i den videon. Från wiki-sidan:

Sh suke klasskamrat och klasspresident, med ett stort intresse för Boy's Love-tidningar. När Sh suke slår upp en av hennes tidskrifter av misstag gör hon honom till sitt "husdjur". Hon tvingar honom att köpa och granska tydliga BL-tidningar som hon tolkar som ett gemensamt intresse. Trots Sh sukes tro att hon kan be honom att göra något mer förvrängt någon gång, behandlar hon honom mer som en pojkvän - gör honom till bentos och kommer att väcka honom i tid för skolan. Med tiden ökar hennes känslor för Sh suke på grund av hans uppenbara acceptans av hennes BL-tidningar. Hon blir lockad av Sh suke's rosa och känsliga bröstvårtor på grund av att hon aldrig har sett en naken man förut, trots att hon är hennes husdjur, använder hon inte detta till sin fördel. Trots att hon erkänner att hon har känslor av att vilja dominera Sh suke förlorar han minnet av händelsen efter att ha blivit påkörd av en lastbil.

Mer information:

  • Min anime-lista
  • Anime News Network

Jag kan inte ta reda på vad som finns på omslaget till mangan, videon är väldigt bullrig.