Anonim

€ 40 MAX BET på Reel Rush 2

I Tokyo Ghoul: Re 2, avsnitt 2, sliter Kichimura lätt den enögda ugglan kakuja, när hon skulle vara den starkaste Ghoul fram till den punkten i anime-serien. Varför var det så lätt för Kichimura att riva den enögda uggla kakuja?

Varför var det så lätt för Kichimura att riva den enögda uggla kakuja? Eftersom Kichimura inte är så svag som han gör att det verkar vara. Han är en av de halvmän som uppvuxits i Sunlit Garden, tillsammans med Arima. Som anges här,

Halvmänniskor har högt utvecklade fysiska förmågor, och jag tror att ett bra exempel på denna skillnad från normala människor är Kishou Arimas och Squad Zero förmågor.

Bortsett från dessa förbättrar förmågor, blev Kichimura också en konstgjord enögd ghoul som hade Rize's kagune som Kaneki. Även om det inte anges direkt i mangan antyds det starkt enögda ghouls är mycket kraftfullare än normala. Rize och hennes kagunes styrka känns också igen och detta ses av det faktum att hon var den som Kichimura använde för att bli

hans "drake" efter Kaneki, som tillfälligt var hans "drake", räddades under Dragon War-bågen

Med detta och det faktum att Kishou Arima kan hålla sin egen strid mot Eto tidigare, skulle det därför inte vara omöjligt för Kichimura att göra detsamma, med samma funktioner som Arima och ytterligare förstärkt av Rize's kagune.

För övrigt, Kichimura har överraskningen och Eto förväntade sig inte sin makt. Om hon visste kanske hon hade varit mer försiktig, men som vi såg i det avsnittet attackerade hon bara front-on och du kan tydligt se överraskningen i hennes ansikte när hennes kakuja rivs.