Anonim

❀𝓑𝓒𝓑𝓢❀ 「ELS」 Jag förlåter dig, min Fight Song slog dig som en slägga!

När Tobi kom för att släppa de nio svansarna från Kushina, och lyckades, och efter att Kushina hade knivhuggits av Kurama, varför dog hon inte?

När Kurama extraherades från Naruto, gick Naruto omedelbart ut och skulle ha dött om det inte vore för Sakura.

0

Hon dog inte omedelbart av samma anledning varför Kurama, Nine Tails, placerades i henne i första hand. Hon ärvde sin klan, Uzumaki, extremt stor mängd chakra.

Kushina fick så småningom veta varför hon var tvungen att lämna sitt hem Uzushio och åka till Konoha; på grund av henne speciellt chakra, hon skulle bli nästa jinch riki av Nine-Tailed Demon Fox.

I uttalandet ovan indikerar hennes speciella chakra.

Som en Uzumaki välsignades Kushina med en stark livskraft, vilket gav sina enorma chakrareserver och vitalitet. Detta gav henne också enorm uthållighet, helande krafter och livslängd. I sista hand, detta drag lät henne överleva Nine-Tails extraktion minuter efter att ha fött, och gav fortfarande stort hjälp till Minato på slagfältet kort efter trots hennes tunga utmattning. Även om det fortfarande är försvagat, hon dog inte omedelbart av att bli spetsad av Nine-Tails 'klo. Även efter hennes klans standarder, Kushina hade en kraftfull och speciell form av chakra som gjorde henne väl lämpad för att bli en jinch riki, effektivt försegla hela Nine-Tails inuti henne och ytterligare förstärka hennes reserver.

Den ovan talar om Kushinas chakra, varför hon överlevde extraktionen av Kurama, varför hon fortfarande levde även efter att Kuramas klo stak henne och varför hon var en perfekt kandidat för att bli en Jinch riki.

Uzumaki-klanens livskraft tillät henne att överleva extraktionen, men kraftigt försvagad av erfarenhet, försökte den maskerade ninjan få Nine-Tails att avsluta Kushina.

Den ovan och den andra nämner att hon blev svagare när Kurama extraherades från henne.

Uzumaki besitter naturligtvis otroligt starka livskrafter och ger dem mycket lång livslängd; Mito Uzumaki föddes innan Konoha grundades, men levde ändå långt in under tredje Hokages regering. Detta gör det också möjligt för dem att återhämta sig från skador och utmattning på kort tid, tillräckligt för att överleva borttagandet av svansdjur, även om de fortfarande lämnas nära döden efteråt. Uzumaki har också förmågan att läka och föryngra allierade genom att deras allierade biter på dem och suger deras chakra. Det är dock farligt att använda denna förmåga för regelbundet. Minst en medlem har visat en unik sensorisk förmåga.

Den ovanstående säger tekniskt att Uzumaki har speciella egenskaper som låter dem leva mer än andra, precis som Mito, och förmågan att läka andra, precis som Karin. De kan också återhämta sig från skador och de kan till och med överleva en Tailed Beast-extraktion men de kommer att lämnas nära döden,

precis som Naruto när Kurama extraherades från honom.

Kushina dog inte omedelbart på grund av sitt arv av sin klan (detta är anledningen till att hon fortfarande levde). Men hon dog av Kuramas klo för att hon redan var försvagad från hans extraktion, och klon öppnade ett större sår som inte läktes omedelbart.

Källor:

  • Kushina Uzumaki
  • Uzumaki-klan
4
  • 1 Hennes speciella stolar har inget att göra med varför hon överlevde extraktionen. IIRC, hennes speciella stolar nämndes som stolar som möjliggör en starkare än normal tätningsjutsu. Hon överlevde helt för att Uzumaki har en stark livskraft.
  • @AyaseEri vilka stolar?
  • Förlåt, chakra. Darn auto-korrigera.
  • @AyaseEri bra för att jag var så förvirrad. Jag var tvungen att läsa om mitt svar många gånger och leta upp definitioner av stolar och trodde att det var något slags kodnamn för något, men jag hade fel.