Anonim

Karin möter Naruto

Jag såg just det senaste avsnittet (391) och strax innan Obito togs över av Black Zetsu verkade han ha erkänt sina synder och planerade att använda Rinne Rebirth - men för vem? Det var verkligen inte för Madara eftersom Black Zetsu inte skulle ha blivit involverad. Jiraya tänkte på honom, så var det honom? Eller planerade han att återuppliva alla ninjorna som dog under kriget?

3
  • Min gissning är att han ville göra exakt samma sak som Pain gjorde för att återuppliva folket i Konoha Village. Det kunde inte vara Jiraya, för när Pain återupplivade alla i byn sa han specifikt att han inte kunde återuppliva Jiraya, för att döden måste vara nyligen för att jutsu ska fungera.
  • @scubaFun det finns inget behov av att döden ska vara nyligen, annars kunde Madara inte återupplivas, då vet du att serien inte har något syfte!
  • @krishna - Itachis fan, det är vettigt vad du sa, både om din kommentar och ditt svar, jag har alltid trott att Pain inte kunde återuppliva Jiraya på grund av det jag nämnde.

Obito försökte återuppliva alla människor han dödade i strid, på samma sätt som Nagato gjorde. Härifrån

Obito försöker ändra sina misstag genom att använda Samsara of Heavenly Life Technique för att återuppliva dem han dödade och noterade att han äntligen hade förstått varför Nagato förrådde honom.

För din fråga varför Nagato inte återupplivade Jiraiya ... Jag antar att de döda kommer att återupplivas från var deras döda kropp är,

Eftersom Jiraiyas kropp var alldeles för djup i havet för att inte ens Kabuto skulle kunna nå sitt DNA, skulle det vara slöseri att återuppliva honom. Även efter att ha återupplivat kommer han att dö på grund av vattentryck. Så Nagato försökte inte återuppliva Jiraiya.

Det nämns också på Jiraiyas wikiasida

Senare avslöjade Kabuto att han försökte hämta Jiraiyas kropp för att föra honom tillbaka genom Summoning: Impure World Reincarnation, men det var alldeles för djupt i havet för att han skulle kunna nå utan att krossas av vattentrycket.

2
  • Berätta dina resonemang i kommentar, varför du nedröstar svaret ...
  • Om döda människor kommer att återupplivas från var deras döda kropp är, hur kommer det sig att människor blev levande från den dolda bladbyn som krossades av 'Shinra Tensei'. Deras kroppar bör också krossas inuti, och om du återupplivar dem dör de i kvävning. Din andra och tredje referens handlar bara om "Edo Tensei", det har inget att göra med "Rinne Tensei".