Anonim

Sasusaku-I Love You Goodbye (del 3)

På Beast's Lair forum inlägg om Fate / Stay Night Realta Nua PC engelska patch, det finns denna artikel i FAQ:

F: Jag vill se originalversionen av 2004 av förhållandet mellan Sakura och Shinji, men jag vill inte se H-scenerna, vad kan jag göra?

S: Vi arbetar på något för att tillgodose denna begäran. Under tiden behöver du H-scener på för att se originalversionen av Shinji / Sakura-förhållandet. Om du inte vill se H-scenerna men vill se deras ursprungliga förhållande, skulle mitt råd vara att, från och med dag 5 i HF, aktivera H-scener när Shinji är i en scen eller nämns, och på Day 14 se till att du har H-scener tills du ser den senaste Shinji-scenen.

Detta kan också ses i den här länken.

Nu antar jag att det det talar om är att i Realta Nua är Shinjis och Sakuras förhållande annorlunda jämfört med det ursprungliga spelet. I den ursprungliga Ödet / Övernattningen var deras förhållande att Sakura skulle bli det nya chefen för Matou-familjen, som Shinji trodde att han hade rätt till, och när Sakura tyckte synd om honom, trodde Shinji att hon underkastade sig honom som ledde till år av fysiska och sexuella övergrepp.

Detta leder till Heaven's Feel där Shinji försöker våldta Sakura, hotar henne att han berättar för Shirou om vad han har gjort mot henne och hävdar att Shirou inte vill ha något att göra med henne efter det. Sakura knäpper och dödar Shinji och inser sedan att hon är skuggan.

Men när jag spelade det fanns det ingen skildring av våldtäkt så jag kan inte förstå hur eller varför Shinjis och Sakuras förhållande skulle vara annorlunda i Realta Nua. Hur är deras förhållande annorlunda och varför skulle det ändras? Om Sakuras sexuella övergrepp skärs ut från Realta Nua betyder detta att hennes övergrepp från Zouken och hans maskar också förändras, och i så fall hur?

Det var våldtäktsförsök och beskrivning av våldtäkt i förflutet, men ingen verklig våldtäktsscen i det ursprungliga spelet. Allt detta inklusive H-scener tas bort i den nyare Realta Nua-versionen.