Anonim

Skål för det!

Så Saitama hoppade och dök upp i King's lägenhet på våning 22. Hur visste han att King var där? Har Saitama förbättrad syn, hörsel eller något?

ja han hade enligt sin wikia han hade den övermänskliga styrkan https://onepunchman.fandom.com/wiki/Saitama

Immense Senses: Saitamas sinnen är långt bortom den mänskliga normen. Ändå har Saitamas sinnen inte samma grad av "upplösning" som några av Genos sensorer, som kan upptäcka och urskilja fiender på ett större avstånd. Ändå har han en imponerande skarp hörsel och kan plocka upp olika pratningar från åskådare långt borta även när han kämpar mot monster och liknande.

Jag skulle inte bli förvånad om han har förbättrat sinnena kraftigt, eftersom han enkelt kunde spåra och följa med Sonic under deras första kamp. Det bekräftar att han åtminstone har förbättrad syn.

Okej, jag läste ett avsnitt av webbkomikaren och Saitama kan se i mörkret. Garou är förvånad över detta, eftersom han trodde att det skulle vara omöjligt för en person att urskilja någonting där de kämpade, och han frågar vilken typ av vision Saitama har. Så ja, åtminstone har Saitama förbättrad syn.