Anonim

Bilmotorljud - Desensibiliserande ljud för hundar, katter och andra djur

En av de mest anmärkningsvärda karaktärerna i Naruto är Zetsu. Jag vet inte om det bara är jag, men jag har utvecklat ett mycket stort intresse för Zetsu och hans förmågor. Jag förstår att White Zetsus är alla människor som Kaguya förslavade när hon först kastade Tsukiyomi på en hel by. Och jag vet också att Black Zetsu är manifestationen av Kaguyas kommer precis innan hon förseglades av sina två söner.

Men vad som verkar förvirra mig är att både Madara och Itachi uppgav att det enda sättet att läsa Stone-tabletten i Uchiha-gömstället var om personen hade Sharingan eller någon av dess avvikelser. Zetsu å andra sidan kunde läsa den och till och med ändrade den heliga texten som Hagoromo lämnade utan att ha varken Sharingan eller Rinnengan.

Wiki säger att vita och svarta zetsu hade både Mangekyou Sharingan och Rinnengan men det är definitivt super fel. Genom manga / anime visades zetsus ögon många gånger och även under hans slagsmål med de fem Kages och Mizukage (samtidigt som han skyddade de feodala herrarna i det 4: e stora Ninja-kriget) visade han aldrig förmågan att använda någon Kekkai Genkai utom Wood släpp.

Hur förvärvade Zetsu både Mangekyou och Rinnengan (före tiden för Senju- och Uchiha-klanen). Om inte då betyder det att det finns andra metoder för att läsa tabletterna som Zetsu kan ha använt?

Först ska jag klargöra några saker. Du nämnde att 'Wiki säger att vita och svarta zetsu hade både Mangekyou Sharingan och Rinnengan men det är definitivt super fel.' Detta är dock mest korrekt information. Om du läser mer på den sidan,

det nämndes hur Black Zetsu kunde stjäla och ta i besittning både Sharingan och Rinnegan, varav den senare återvände till Madara och den förra han förlorade tillgången till efter att ha "lossnat sig" från Obitos kropp. Dessutom nämner wiki bara att Black Zetsu hade (notera att detta är i förflutet) både Sharingan och Rinnegan medan White Zetsus sida inte nämner att den har dessa förmågor. White Zetsu kan använda Wood Release av de skäl som anges här.

Hur förvärvade Zetsu både Mangekyou och Rinnengan för att läsa tabletten? Black Zetsu hade inte Mangekyou eller Rinnengan när den modifierade tabletten. Så hur kunde Black Zetsu läsa och modifiera Uchiha-surfplattan? Inga detaljer nämndes någonsin i mangan. I själva verket har han ett antal namnlösa förmågor som sågs i mangan.

Finns det andra sätt att läsa Uchiha-surfplattan? Baserat på denna information, ja, det finns definitivt ett annat sätt att läsa och ändra surfplattan. Black Zetsu har en 'namnlös förmåga' som gör det möjligt för honom att läsa och modifiera surfplattan, om än detaljerna nämns fortfarande inte av mangaka. Att han kunde läsa och modifiera surfplattan utan Rinnegan eller Sharingan är i sig ett bevis på en alternativ metod. Huruvida det finns flera andra sätt än Black Zetsus 'namnlösa förmåga' är dock fortfarande okänt.