Anonim

King Finrod Felagund - Episk karaktärshistoria

I Black Clover tar vissa magiska riddare slut på mana snabbt efter några trollformler och andra kan använda många trollformler eftersom "de har mycket mana". Hur kan det här folket ha mycket mana? Kan de träna för att öka det? Är manan du är född med den enda mana du någonsin kommer att ha?

För att sammanfatta frågan, är det möjligt för en magisk riddare att öka sin mängd mana i Black Clover?

0

Det är inte möjligt för en magisk riddare att öka mängden mana de har. Även om några mycket skickliga magiska riddare kan använda en färdighet som kallas mana zone som låter dem använda mer mana än de har genom att ta mana från miljön. Deras mana ökar inte när de växer, men antalet trollformler de har och trollformlernas komplexitet och kraft ökar. De kan också styra sin mana bättre vilket leder till större kraft som visas av Yuno och hans Spirit Dive.

5
  • Jag tror inte att det är svaret på frågan eftersom det inte är något din genomsnittliga magiska riddare kan använda. Vad jag tror frågas är om de kan öka mängden mana som de kan hålla inte om de kan hitta sätt att få det från andra källor tillfälligt
  • Jag svarade det ovan. "Det är inte möjligt för en magisk riddare att öka mängden mana de har."
  • Jag är inte säker på om det är sant, utifrån vad jag har sett i serien verkar de växa i kraft totalt sett eftersom de får erfarenhet som man antar också inkluderar mängden mana de har.Eller antar du att mängden mana som kaptenerna har var densamma som när de först blev riddare. Jag tror att det är mer korrekt att säga att vi inte vet hur de kan öka sin mana.
  • Deras mana ökar inte när de växer, men antalet trollformler de har och trollformlernas komplexitet och kraft ökar. De kan också styra sin mana bättre vilket leder till större kraft som visas av Yuno och hans Spirit Dive.
  • detta är inte sant, du kan öka din mana när du blir äldre men mana regen kommer att sakta ner