Anonim

leva livet på natten 「AMV」 VestAE

Himawari är dotter till hinata och naruto. Är det möjligt att vakna tenseigan? I själva verket vaknade hon Byakugan utan övning, ja jag vet att det inte har någon mening men ...

Det kommer inte att vara möjligt för Himawari att väcka Tenseigan på egen hand. Detta beror på att det enda sättet att väcka Tenseigan

är genom att kombinera Hamuras efterkommande chakra (inom Otsutsuki-klanen) med Byakugan (Chakra från Hyuga-klanen).

Naruto är en Uzumaki, en klan som är nära besläktad med Senju-klanen, och så han hade redan lite av Hagoromos Chakra (också en reinkarnation av Asura). Men det är inte detsamma som Hamuras Chakra.

Observera att Hagoromo är den första tvillingen som besatt Rinnengan, medan Hamura besatt Tenseigan och genom blodutspädning ärvde Hagoromos två barn separat, hans chakra och en mindre version av hans ögon, som kunde kombineras för att ge hans ursprungliga ögon. Samma sak hände med hans yngre tvilling.)

1
  • Det finns också begreppet "ren Byakugan", som var Toneris föredragna val för att väcka sin Tenseigan (av ospecificerade skäl), eftersom Hinata gifte sig utanför Huyga-klanen, kan hennes barn inte betraktas som rena Hyugas och detsamma gäller deras ögon.