Anonim

JobKeeper: Månatliga rapporteringskrav för JobKeeper

Jag tittade på några AMV-apparater på youtube och en av dem nämnde den tragiska familjebakgrund som varje karaktär har: för Luffy var det Ace, Sabo, Dragon, Garp och Shanks; för Usopp var det Yasopp, Banchina och Kaya; och för Nami var det Bell-m re och Nojiko. Zoro är den enda medlemmen i Pre-Grandline-besättningen som vi inte vet (såvitt jag vet) om hans familj förutom Koshiro och Kuina (de var det enda som jag kunde tänka mig).

Har det någonsin nämnts något om Zoros familj?

4
  • Har du glömt Sanji? båda har ingen familjebakgrund såvitt jag minns, deras familj är Baratie Restaurant och Dojo. Bell-mère och Nojiko är inte heller relaterade till blod med Nami
  • Saji har sin adopterade kockfader som tappade benet, och Zoro har sin barndomsrival som dog. Kanske inte familj, men fortfarande viktiga människor som förändrade deras liv
  • Oda-san visar bara den berörda familjen till historien. Luffys mamma, Namis far, Brooks familj, Sanjis familj har alla blivit omnämnda också. Därför tvivlar jag på att Zoros familj kommer att introduceras. De dog antagligen när han var ung ändå.
  • Nej, kanske inte än.

Ingenting har någonsin visats av Zoros familj, och han har aldrig nämnt dem. Vi vet från hans flashback att han tränade i Kuinas fars dojo från en ganska ung ålder, och att han redan innan det reste runt som en ganska bra svärdman.

Det finns en chans att han kan ha familj på Wano Kuni, men jag tycker det är osannolikt. Vi vet inte om han känner till sin familj, eller om han växte upp som föräldralös, men han har varit utan familj länge nu.

Liksom andra stråhattar har inget om hans biologiska familj fått veta ännu.

De flesta av dem hade tagits upp av fosterfamiljer (Dadan, Koshiro, Bellmere, Zeff, Kureha, Tom och så vidare) och jag tror att Oda helt klart försöker framhålla att familjen inte handlar om blod utan om känslor.

1
  • På den anteckningen, vad vet vi om Oda-samas föräldrar?