Anonim

Tack vårdpersonal

I Kobayashi-san Chi no Maid Dragon försöker Tohru alltid få Kobayashi att äta bitar av hennes svans. Varför? Detta började i avsnitt 1 och har gått vidare till det aktuella avsnittet, med ett omnämnande / försök nästan varje avsnitt.

Är detta ett tecken på tillgivenhet för drakar?

3
  • Måste det vara något annat än Running Gag?
  • Det verkar vara en löpande gag för säker, men jag tror att det finns en djupare mening någonstans. Jag tänkte att det hade en mening i början och blev sedan en löpande munk.
  • Möjligen relaterat: Skulle Kobayashi vara odödlig att äta Toorus svans?

Även om det inte uttryckligen anges i showen, tror jag att den största faktorn är att det är extremt intim sak att göra. Det kan vara lite äckligt när man säger det, men många intima handlingar bland människor involverar blandning eller utbyte av kroppsvätskor; och som sträcker sig till affären med vampyrer som dricker blod - det är en dyrbar kroppsvätska, och det finns något ganska intensivt med att ge det till någon. Så för Tohru, som tydligen kan växa tillbaka svansen ganska snabbt, att ha Kobayashi att äta köttet får hennes herre att ta en del av henne och inta det, vilket i hennes ögon är en otroligt speciell form av bindning.

Jag har just sett serien, jag tror att de har rätt till det, eftersom Tohru hoppas att genom att ha fröken Kobayashi äta hennes svans, kommer hon att få sin makt och därmed låta henne hålla sin lilla familj tillsammans.

Det finns inte bara konceptet i delar av Asien och de mest tidiga stamcivilisationerna i äta mytiska djur för att få sin makt ... men då finns det Ouroboros-myten, draken äter sin egen svans som representerar evigheten.

Jag tror att det också är mycket sannolikt med tanke på Tohrus känslor för fröken Kobayashi, och också att veta att hennes sexuella framsteg har avvisats hittills, att det också skulle representera ett slags fysiskt band mellan dem, ett sätt för en liten del av henne att vara inuti Fröken Kobayashi, och har därför lite intimitet genom det.

Sammanfattningsvis tror jag att anledningen är dubbelt: en kombination av a önskan om ett fysiskt band mellan dem och ett sätt att dela hennes odödliga livslängd med henne så försök att vara tillsammans, om inte evigt, sedan under en lång, lång tid framöver.

Det är lite konstigt ur ett mänskligt perspektiv, men i Tohrus sinne skulle det vara lite romantiskt. Som en kompis som hållit ett hårlås i ett medaljong runt halsen hela tiden så att de alltid skulle ha en bit av dig med sig.

flin

Jag tror att det både är en form av djup tillgivenhet och att Tohru försöker förlänga Kobayashis livslängd på obestämd tid.

Konsumtionen av drakens kött sträcker sig inte bara till östlig myt. Och för att notera är Leviathan, Elma och Fafnir i själva verket östra orienteringsdrakar (för att vara specifika, nordöstra).

Det har länge trott att drakekött och blod har magiska och förstärkande förmågor.