Anonim

DEMONEN ÄR TILLBAKA .. (ANVÄNDS IGEN)

Under punkfarbågen kan vi se ett av äpplen i släden förvandlas till en djävulens frukt strax innan smiley förvandlar allt till en dödlig gasformig goo.

Vad som hände med denna djävulens frukt efteråt, och vilken djävulens frukt är det till att börja med. Visas det någonsin?

2
  • Eftersom marinorna går tillbaka för att få sina besättningskompisar antar jag att de också skulle ha fått frukten! Ingenting visas från och med nu :)
  • Jag antar att den här frågan är relaterad till din första fråga. När Smiley dog ​​och djävulen släpptes reinkarnerades han i äpplet. Bortsett från det är någons gissning lika bra som din vad som hände med det. Caesar tänkte återskapa Smiley med det, men han fick aldrig chansen att gå och hämta det.

Jag kan bara svara på den här frågan delvis på grund av den information vi för närvarande har om One Piece.

Namnet på Devil Fruit är: Sara Sara no Mi, modell: Axolotl. Om du vill leta upp namnet finns det i kapitel 673, sidan 12.

När det gäller vad som hände med Devil Fruit, har jag ingen aning om varken manga eller anime har visat / antydit att den transporteras efteråt. Så det kan lika gärna vara på Punk Hazard.

Eftersom Smiley dog ​​återcirkulerades frukten,

du vet hur vegapunk kunde ge livlösa föremål en djävulens frukt, Caesar Clown gjorde detsamma för smiley

1
  • Detta hände strax innan Smiley förvandlade allt till en dödlig gasformig goo. Aka precis innan han dog. Har du kanske lite källmaterial för att säkerhetskopiera detta uttalande?