Anonim

Eren Jaeger har blivit historiens \ "monster \"

I säsong 1 av attacken mot titan visas den kolossala titan för andra gången och den här gången deltar Erin i striden med ODM-redskap. Han tappar armen i ett försök att rädda Armin från att ätas av en titan men blir ätit under processen.

Han förvandlas för första gången inifrån titans mage, men senare avslöjade den att en växlare inte kan förvandlas om han tappar sina lemmar. Hur kunde Erin då förändras?

3
  • "... men senare avslöjade det att en växlare inte kan förvandlas om han tappar sina lemmar" Detta är faktiskt felaktigt. Ange vilket kapitel eller avsnitt detta angavs.
  • Jag vill säga att det finns en annan fråga på den här webbplatsen som behandlar den här, men jag kan inte hitta den ...
  • Han heter Eren

Titan skiftar burk transformera om deras lemmar är avskurna, som med Erins tranformation under titaninvasionen under säsong 1. Om en transformation nyligen har inträffat kan de inte transformera förrän de har återhämtat sig helt.

Förmågan att förvandlas till en Titan kan hindras av skador som påförs människokroppen. En människa kan förvandlas till en Titan med så allvarliga skador som en saknad lem, men bara om en tidigare transformation inte har inträffat nyligen. Om en människa kommer ut ur sin Titan-form och får allvarlig skada kan denna person inte förvandlas till en Titan igen förrän skadorna har läkt.

Titans kraft

Erin frågade också öppet Reiner varför han skar sina ben. Reiner svarade på Erins fråga genom att säga att han gjorde det på grund av den korta tidtabellen som han hade efter att ha tagit honom. Att se hur de bara hade en kamp inte så länge innan detta hade hänt, hade en transformation just inträffat. Att bryta ner Erins ben på detta sätt hindrar honom från att förvandlas, för

  1. Han förvandlade sig nyligen
  2. Fick en allvarlig skada strax efter att han kom ut ur sin omvandling
2
  • Jag skulle inte säga att specificerade krav är godtyckliga. För att tänka på det skulle shifters förmåga kräva energi, och om shifter spenderar för mycket energi kan de inte använda förmågor längre. Så skada blockerar faktiskt inte transformation, så länge shifter inte använder för mycket energi för regenerering.
  • Han heter Eren