Anonim

Cottage Core Lesbians - BIOLOGY CLASS Ep. 036 (feat. Susan)

Obs! Den här frågan innehåller spoilers från Manga! Anime-tittare rekommenderas att inte läsa den!

Madara använder osynliga kloner från Limbo. Kan dessa kloner använda alla Madaras tekniker själva?

1
  • Följande hämtades från naruto wikia. 'Denna (limbo) kan fungera oberoende av användaren och attackera eller begränsa mål, eller försvara den ursprungliga kroppen från attacker eftersom skuggan var tillräckligt stark för att slå tillbaka alla nio stjärtdjur i en enda instans '. Ordet slå tillbaka varnar mig för att klonen kanske har använt Shinra Tensei.

Det är faktiskt oklart. Limbo-klonerna kan tydligen flyga och blockera fysiska attacker, och de har också samma Rinnegan som originalet (de är ju kloner).

Men vi har inte sett några bevis för att klonerna kan använda någon form av teknik förutom grundläggande taijutsu.

Eftersom mangan är över och databoken inte tillhandahåller några nya uppgifter om detta ämne skulle det slutliga svaret vara Nej. Limbo-kloner kan inte använda ninjutsu av originalet.

Ja. Klonerna har rinnegan och har samma chakra som ägaren (inte kvantiteten här utan kvaliteten).

Var och en om önskemål kan aktivera en susano. Det verkar från mangan att Sharingan-tekniker har konstaterats vara svagare än vad madara använder nu.

2
  • Kan du påpeka ett kapitel som bevisar detta? Bara nyfiken. Eftersom de mest var osynliga och bara synliga genom Sasukes ögon.
  • 1 Jag verkar inte komma ihåg att Madara använde en Susanoo efter att ha fått Rinnegan än mindre sina limbo-kloner med den.

Limbo-kloner kan attackera. det fanns en del där sasuke behandlade limbo och naruto var tvungen att ta itu med originalet. Då var naruto tvungen att slåss mot en limbo, han såg ut som en idiot för kakashi och sakura vid den tiden. Finnaly han nålade en av limbo. Om jag inte har fel. kunde inte komma ihåg vilket kapitel men det bevisar att en limbo kan använda alla madara-tekniker.

1
  • Bara för att de kämpade betyder det inte att de kan använda ninjutsu. Vi har inte sett en enda jutsu som används av någon av limbo-klonerna.