Anonim

Minato VS Nagato - Full Battle - Explained || Varför är Minato svagare än Nagato ??

Killer B kan förvandlas till de 8 svansarna efter behag och ha kontroll när han blev vän med de 8 svansarna.

.

Naruto har också blivit vän med de 9 svansarna, men vi såg honom aldrig förvandlas till de nio svansarna som han gjorde när han kämpade mot smärta och tappade kontrollen över de nio svansarna (gjord av ben och muskler).

Nu får vi bara se honom förvandlas till är en slags Susanoo som Nine Tails mantel.

Varför förvandlas han inte till de faktiska nio svansarna (gjorda av kött och ben som på bilden nedan)?

8
  • Det är duo till kuramas betydelse, det är det starkaste av tailed djur och chakranaturen är något mer intensiv än de andra. om du tänker på det har minato också sin transformation som naruto gör. när naruto kämpade mot smärtan blev tailed odjuret fritt och utom kontroll och ville sluka naruto. så benen och musklerna började bildas, men när naruto har kontrollen förändras chakrabeteendet. därav förändringen i utseende
  • @Henjin Killer B har kontroll när han förvandlas men hans förvandling har fortfarande kött och ben, men nu när Naruto har blivit vän med de 9 svansarna borde han kunna göra kött och ben-omvandling, eller hur? Skillnaden mellan 8 och 9 svansar är inte lika hög som de andra svansdjuren
  • Jag har lagt till bilder för att göra min fråga tydligare. Min fråga är: Varför förvandlas inte Naruto till Nine Tails som den sista bilden?
  • Detta kan vara en duplikat av denna fråga, som relaterar till denna fråga
  • Det svarar inte på frågan @ Wondercricket. Den beskriver helt enkelt Narutos nuvarande form. Jag vill veta orsaken till det.

Jag vet inte säkert, men jag tror att Kurama inte kan visas i den statyn eftersom Naruto har hälften av sin makt. Om vi ​​hämtar när Minato förseglade Kyuubi (vid den maskerade mannen Obitos tidiga incident), förseglade Minato Kyuubi två gånger: en gång i sig själv och en annan i Naruto.

1
  • 1 lägg till källor som stöder dina tankar