Anonim

NHS Musical Play: The Wizard of Oz: Act I: Part 2

Jag pratade med min vän om hur Oda gillar att namnge och basera pirater i En bit efter verkliga pirater. Jag har alltid trott att Gold Roger var baserad på den verkliga piraten Oliver Levasseur, men min vän trodde att han var baserad på piraten som ansågs piratkungen i den verkliga världen, Henry Avery.

Jag bestämde mig för att undersöka lite om Avery efter detta och jag fick reda på att hans besättning brukade hänvisa till honom som Long Ben eller Benjamin Bridgeman, vilket liknar Ben Beckman från de rödhåriga piraterna.

Är det bara en tillfällighet eller är jag ute efter något?

4
  • Detta är bara spekulation och ett fall kan göras för olika källor som Oda använder. Han har inte svarat som sådan i SBS för att slutgiltigt bevisa vem Ben Beckman är inspirerad av. Vissa människor spekulerar till exempel att han är baserad på Johann Beckman [en.wikipedia.org/wiki/Johann_Beckmann] eftersom han har den högsta IQ i East Blue (åtminstone) För mer information om kanon, föreslår jag att du läser Odas SBS
  • @Arcane bara för att författaren inte anger sina källor betyder inte att frågan är subjektiv. Det betyder bara att den objektiva information som krävs för att svara på den är svår att skaffa. Vi kopplar inte kvaliteten på frågan på hur lätt det är att svara. Denna fråga kan ha ett objektivt svar.
  • Från omdöme: Jag röstar för att lämna denna fråga öppen.
  • Han är, det avslöjades i vissa SBS kan inte komma ihåg det dock