Anonim

Topp 10 Naruto fakta du inte vet

Enligt Naruto Wikia,

Naruto har för närvarande alla chakranaturer.

Innan Shippuden, vilken typ av chakra har Naruto?

1
  • Det står det i wiki du länkade att hans ursprungliga naturaffinitet är Vind.

I den första serien var Naruto inte medveten om vad hans chakranatur var. Det var inte förrän i avsnitt 55, Vind, av Naruto Shippuden att Kakashi förklarade chakraformer och typer för Naruto. Det är då Kakashi hjälper Naruto att identifiera vilken typ av chakra han besitter.

Han gjorde detta med en speciell typ av papper som heter Litmus-papper, vilket är känsligt för chakra. När en ninja fokuserar sitt chakra genom det kommer olika saker att hända med tidningen.

När han fokuserade sitt chakra i Litmus-papperet delades det upp i två delar och identifierade hans chakra som vind.

I samma avsnitt ser vi att Kakashis chakranatur är blixtnedslag på grund av hur papperet skrynklas. Det faktum att Kakashi kan använda (och har behärskat) mer än en chakranatur vid denna tidpunkt visar oss att papperet bara kommer att reagera på ett sätt. Så vi kan dra slutsatsen att hans ursprungliga natur, i Naruto-serien, var vind; hans chakra natur var bara inte känd förrän den punkten.

1
  • När det gäller frågan tror jag att den som begärde var intresserad av att känna till Narutos Chakra före shippudinserien. Det du svarade är korrekt men det hände medan shippudin-serien kördes.