Anonim

minato namikaze 1/1 kunai modell unboxing

Menar Namikaze en klan eller är det bara hans andra namn?

Jag tror att det enda sättet Naruto kunde besegra Madara Uchiha är att vara i ett blodförhållande med Sage of the Six Paths, och därigenom uppnå en egen Rinnegan.

Sedan Kushina är mor till Naruto från Uzumaki-klanen; som är en blod-släkting till Senju-klanen, kommer det att vara vettigt om Minato kommer från någon avlägsen klan relaterad till Uchiha-klanen.

Finns det någon aning som avslöjar vem som kan vara Minatos föräldrar?

1
  • det är hög sannolikhet Minato är ett föräldralös krig. . . . från Kumo: <

Nej, det finns inga ledtrådar, åtminstone inte ännu (i anime).

Men din andra del av frågan / teorin är uppenbarligen felaktig, eftersom det inte räcker att vara relaterad till en Uchiha, för det är inte det DNA du behöver (direkt, som det är fallet med Senju-delen), utan det är snarare ögat i sig. Eftersom Naruto inte har en Sharingan, även om han är släkt med Senju (avlägset), skulle han inte kunna väcka Rinnegan - inte ens om Minato av något mirakel skulle vara relaterat till Uchihas (det verkar ganska omöjligt för mig). Så om Naruto inte skulle få en Sharingan, t.ex. från Sasuke, enligt min mening, kommer han aldrig att kunna väcka Rinnegan.

Som med striden har jag ingen aning om mangan; det enda jag vet är att han kommer att gå ihop med Sasuke (från äldre inlägg, vilket gjorde mig galen ...), men utanför ämnet, jag tror att det finns mer i Naruto, även utan en Rinnegan, som kan motsvara OCH överväldiga Madara.

När det gäller din fråga vet vi inget om Minatos föräldrar. "Namikaze" kan representera hans associering med en klan (som i de flesta fall), eller det kan helt enkelt vara hans andra namn.

0

Woah woah woah woah woah .... Naruto kommer aldrig att uppnå Rinnegan .... Rinnegan har gett en ordentlig förklaring till det.

För att kortfatta ditt svar:

  1. Ingen information om Minatos föräldrar har avslöjats. Det är ändå inte viktigt.
  2. "Namikaze" kan vara en klan [vet inte om det faller i Senju-klanen]. Men det är definitivt inte förknippat med Uchiha eftersom alla medlemmar i Uchiha-klanen hade "Uchiha" -namnet. (den vanligaste observationen har beaktats här.)
  3. Uzumaki-klanen var de enda som var kopplade till Minato ett tag. Först var det hans fru, Kushina, som tillhörde Uzumaki-klanen. För det andra lärde han sig många förseglingstekniker från Uzumaki-klanen.
0

Jag håller med de befintliga svaren. Jag har en teori om att 4 Hokages far, Minato Namikaze far är den andra Hokagen.

Jag tänkte också samma sak om vad som faktiskt hände. Han hade ett förhållande med en kvinna med namnet Namikaze. Nu kan en av dessa tre möjligheter hända och jag vet att det är ganska ovanligt:

  • Han dog innan han fick veta om barnet, så hon lade upp barnet för adoption, eller
  • Hon ställde upp ett barn för adoption innan han dog, eventuellt för att hindra det från att komma till det, eller
  • Hon dog under förlossningen.

Det vore intressant om vi kunde få skaparen av en av dessa åsikter om detta.

1
  • Om Minato var Tobiramas son skulle det betyda att han kanske är 15 år yngre än Hiruzen. Minato var Hiruzens studentstudent. Minato levde antagligen inte ens förrän Hiruzen var som 35 år gammal. Jag vet inte var du fick den här teorin, men det här är värre än scientologi

jag tänkte att far till minato namikaze var tobirama senju eftersom tobirama ser mer dåligt ut än minato och han är den andra hokagen. ledsen men det är min åsikt. det är omöjligt för den första och tredje hokagen att vara minatos far eftersom den första hokagen är tsunadens far / farfar och det finns inget ytterligare nära band mellan den tredje och fjärde hokagen. Jag vet dock inte förhållandet mellan tobirama och minato. de pratar inte mycket. Jag antar att det är möjligt att tobirama kan vara minatos hemliga far. Varför heter berättelsen Naruto Uzumaki och inte Naruto Namikaze? Det beror på att de ville att naruto skulle veta att minato namikaze är narutos hemliga far. Detta kan vara detsamma som för minato. Kanske är minatos mor namikaze och fadern är senju. För det tredje är uzumaki relaterat till senju. Detta kan vara en ledtråd till namikaze. om jag har fel, korrigera mig. Annars kan det vara möjligt. wiki säger att tobirama är narutos farfar.