Anonim

FEROCIOUS DOG - Slow Motion Suicide (Acoustic)

I det senaste avsnittet av Fairy Tail upptäckte nuvarande Lucy hur man kan stoppa profetian genom att läsa dagboken om framtida Lucy som föreslog att genom att förstöra porten till Eclipse, kommer framtida Rogue inte att kunna komma till nutid och därmed hindra allt från att hända . Medan några avsnitt tillbaka när Natsu och gruppen träffade framtida Lucy berättade hon för dem om framtiden och sa att hon ber om ursäkt för att hon inte har någon lösning.

Framtiden Lucy skrev i sin dagbok hur man kan stoppa allt från att hända genom att förstöra porten till förmörkelse. I så fall varför visste hon inte om det?

0

Det finns 3 (två för tillfället) annorlunda framtid, den första framtiden är när 10000 drakar kommer ut från porten. Den här framtiden visste Lucy inte om Rogue så hon visste inte att de måste förstöra grinden så att Rogue inte kommer till det förflutna och förhindrar att allt detta händer. Så dagboken bestod inte av hur man kunde stoppa profetian, utan snarare skrev hon bara vad hon vet att om porten förstörs kommer det att ge en kedjereaktionseffekt. Nuvarande Lucy är den som kommer fram till slutsatsen.

2
  • åh ... den första sidan ... jag läste den aldrig, är den i mangan? eller någon annanstans eftersom jag aldrig såg det. tack och jag accepterade svaret
  • 1 ja, det är från kapitel 333.