Anonim

Weekly Forex Prognose för EURUSD, GBPUSD, NZDUSD, XAUUSD, VETBTC (5-9 oktober 2020)

Jag minns att i början av Pokémon anime sa professor Oak att det finns många gym i hela regionen. Du behöver bara 8 för att komma in i Pokémon-ligan, så Gary har 10 gym-märken.

Oavsett vem jag frågar verkar dock ingen komma ihåg detta eller hört talas om detta. Jag såg Pok mon i kinesisk sub med japansk röst. så kom jag ihåg fel eller att något annat hände?

Nej. Pickle Tickler har i huvudsak listat gymmen från spelen, som är korrekta.
Pokemon Anime följer dem dock inte. Vi vet detta för att som du sa, gary vann 10 märken i anime. Och det är utan jordmärket. Därför fanns det ATLEAST 11 gym i Kanto-regionen.

Många andra karaktärer i anime som rivaler har visats med olika märken som askan inte har haft. Jag visar att det finns gym över hela regionen i anime men du behöver bara besegra 8 gymledare för att komma in i ligan.

Ash, misty och brock har också träffat andra ledande gymledare i animen som Dorian från kustgymmet i johto. Barry, Morrison och Trip har olika märken också.

Observera också att Candice säger att inte många kommer norrut för att utmana henne. Betyder det bara att människor som slår henne går till Sinnoh League? Ergo, Sinnoh har också fler gymalternativ.

Anledningen till att Ash kämpar mot spelet Gym är för att minska förvirring och få folk att se fram emot de andra Gym.

Källa: Pokemon Badges: Anime Only Gym Badges

Gary's Gym Badges: Några kända


Otoshi's Gym Badges: mest helt annorlunda än vanliga.


Morrisons 8: e märke


Barrys märken: 3 oidentifierade


Trip's Badges: Endast de två första är från spelen

3
  • Bra gjort, mitt misstag
  • 1 @ThePickleTickler Inte ett misstag. Du svarade precis på den andra hälften av frågan. Det är därför jag tappade i ditt svars ref i mitt ^^
  • Dessutom i Kalos minns jag att Tierno sa att ett av gymmen var för tufft för honom (Wulfrics, tror jag), så han måste ha hittat olika, lättare gym också.

Nej, inte alla Pokémon-regionerna har åtta gym. De flesta har dock åtta. Den enda regionen som inte har åtta gym är Unova, som har 11 gym.

De specifika gymmen i varje region finns här. Det finns sex regioner: Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh, Unova och Kalos.

  • Kanto-regionen har åtta gym, inklusive Tenn, Cerulean, Vermilion, Celadon, Fuchsia, Saffron, Cinnabar och Viridian.
  • Johto-regionen har åtta gym, inklusive Violet, Azalea, Goldenrod, Ecruteak, Cianwood, Olivine, Mahogany och Blackthorn.

  • Hoenn-regionen har åtta gym, inklusive Rustboro Dewford, Mauville, Lavaridge, Petalburg, Fortree, Mossdeep och Sootopolis.

  • Sinnoh-regionen har åtta gym, inklusive Oreburgh, Eterna, Veilstone, Pastoria, Hearthome, Canalave, Snowpoint och Sunyshore.

  • Unova-regionen har elva gym (3 fler än alla andra), inklusive Striaton, Nacrene, Aspertia, Virbank, Castelia, Nimbasa, Driftveil, Mistralton, Icirrus, Opelucid och Humilau.

  • Kalos-regionen har åtta gym, inklusive Santalune, Cyllage, Shalour, Coumarine, Lumiose, Laverre, Anistar och Snowbelle.

2
  • Är det inte från spelen?
  • 1 Tack för svaret, det var fantastiskt, men Arcane hade lite mer

Från Bulbapedia,

Kanto har minst 15 gym eftersom Gary som har 10 märken bara har 3 gemensamma för Ash (7 olika märken).

Andra märken som observerats i anime som inte motsvarar kända märken tyder på att det finns minst 9 gym i Hoenn, 11 i Sinnoh, 14 i Unova (4 olika från Cameron, 2 olika från Trip) och 11 i Kalos (3 olika Märken från Sawyer).

Det finns fler än 8 i Kalos också eftersom Sawyer, Alain, Trevor, Tierno och Ash har olika märken, men de har också några gemensamma.