Anonim

Pirate Ship Ambience - Captain's Cabin (White Noise, ASMR, Relaxation)

I anime (Avsnitt 338, inte säker men), det känns som om jag såg en Uchiha-medlem använda Izanagi för att återuppliva ett gäng andra Uchiha-medlemmar. Är det ens möjligt?

I allmänhet, JA, Izanagi kan användas på andra. I kapitel 510, medan han förklarade Izanagis historia för Konan, säger Tobi själv att Sage of Six Paths använde den för att skapa saker, som de nio Bijuu.

i alla fall, är det möjligt för ett slumpmässigt filler flashback Uchiha att använda Izanagi på andra? Förmodligen inte, för han hade inte Senju-blodlinjen och är verkligen inte jämförbar med Sage of Six Paths.

Izanagi var ursprungligen en jutsu som används av Sage of Six Paths för att "skapa". Sage, som var Uchiha och Senju blodlinjer i en person, använde den för att skapa många saker.

Han skulle skapa form och form ur intet, med fantasi och andlig energi som utgör grunden för Yin-kraften, och sedan andas liv i den formen med vitalitet och fysisk energi, som utgör grunden för Yang-makten.

Han skapade också de nio Bijuu från Juubis chakra. En teknik med förmågan att förvandla fantasi till verklighet är Izanagi.

0

F. Är det ens möjligt?

Nej, Izanagi kan inte användas / kastas på andra. Det är en genjutsu som kastas på sig själva av användarna. Det anges i wiki-sidan för Izanagi.

Izanagi är en genjutsu som kastas på användaren istället för andra och är den mest kraftfulla bland denna typ av genjutsu.

Efter att ha hänvisat till Happy svar är svaret Ja, det är möjlig.


F. Jag känner att jag såg en Uchiha-medlem använda Izanagi för att återuppliva en massa andra Uchiha-medlemmar.

Men då, när det gäller ditt tvivel om en Uchiha-medlem som sparar / återupplivar många andra Uchiha-medlemmar genom att använda Izanagi, är det Fel och det nämns också i den tredje punkten i Trivia avsnitt av Izanagi (betoning min).

Anime gör flera misstag vad Izanagi faktiskt gör och kan. Till exempel när den används av Danz skulle varje träff få en av hans Sharingan-ögon att stängas när han använder Izanagi istället för att stänga när tidsgränsen slutade. Och under Itachis historia av Izanagi och Izanami till Sasuke, användes Izanagi bortom användarens personliga verklighet för att få ett helt antal människor tillbaka till livet trots att de inte använde Izanagi själva. På samma sätt, till skillnad från Danzo och Obitos användning, där deras använda öga är stängt efter att ha passerat sin tidsgräns, i den anime-exklusiva flashbacken, blir användarens öga istället tomt som användningen av Izanami.

6
  • De gör misstag i anime !!!! Tack för att du meddelade mig @ R.J
  • @RikuduSennin - Tja, det finns många fler misstag som har gjorts i anime, men då har vi alltid SE-nätverk för att få svar på våra frågor! :)
  • Detta är fel! Naruto-wiki är inte kanon och har ibland mycket felinformation. Lita inte på det för mycket. :)
  • @Happy - Tack för att du korrigerade mig. Jag redigerade svaret därefter! :) Även om Izanagi används för att återuppliva andra är det fel och mitt svar är ganska acceptabelt angående det! :)
  • Jag tror att Rikudo Sennin fortfarande kan använda Izanagi för att återuppliva andra, för ... du vet, han är Sage of Six Paths.: D Men ett slumpmässigt filler flashback Uchiha att kunna göra det är helt enkelt löjligt!

Jag skulle säga att det kan vrida en punkt i verkligheten för att passa dina behov. danzo använde det bara för sig själv för han är självisk lol.