Anonim

I efterdyningarna av striden med Kuuya, minskar Kuuyas sinne till ett barn också, som Sakuya förklarar

Att gå tillbaka till en tid då hon inte hade några bekymmer

Hakuro skyller på sig själv som han hade förvandlat sig, och när han närmade sig henne skrek hon och klo ut ur hennes Mecha. Men genom historien klandrar Hakuro sig själv när han kan hjälpa människor nära honom. Och innan Kuuya återtog, dödades inte bara Genjimaru utan Dii attackerade henne och lämnade henne Mecha hårt skadad.

Jag undrar om det verkligen var Hakuro som förvandlades som fick Kuuya att gå tillbaka (av rädsla) eller om det var andra faktorer som hade inträffat vid den tiden.

Min bästa gissning skulle vara de föregående händelserna före Hakuoros omvandling. Jag kommer att gå med spelets skildring av scenen för det mesta.

Spelet visar mer som händer med Kuuya, främst på grund av att hon är vaken genom hela händelsen, snarare än att ligga där medvetslös som anime visar. Hon får reda på Hien och Hauenkuas svek och deras trohet mot Dii, vilket får henne att attackera dem efter att Dii dödat Genjimaru. Vad anime inte visar är att hon fortfarande är i sin Avu Kamuu under tiden för attacken, snarare än att ha den skadad utom reparation under sin kamp med Hakuoro. Hon attackeras också direkt av Hauenkua och Dii (i hans förvandlade tillstånd)

Innan hon ser vad som är kvar av Genji, försöker Hakuoro i sitt förvandlade tillstånd att trösta henne och få henne att lugna sig. Men när han såg vad Dii var vid den tiden och Hakuoro direkt efterliknade sitt utseende, skriker Kuuya på honom för att komma undan och tänker att han är samma som attackerade henne. Hon försöker fly genom att falla ut ur Avu Kamuu, men hamnar tyvärr precis intill resterna av Genji och inser äntligen vad som hände.

För att ta upp anime ser Kuuya vad som händer med Genji och får henne att reagera på samma sätt. Medan hon ser Hakuoro slåss i sitt förvandlade tillstånd är det inte lika öppet som spelets skildring av samma scen och att hon inte ser det mesta av det. Jag tror att den största påverkan på henne var att Genji mördades precis framför henne.

Så jag tror att även om Hakuoro kanske har haft lite hand på det, var det mer en kombination av händelser. Hoppas det här hjälper!

1
  • Jag tänkte inte på att Hakuro såg ut som Gii och därmed misstas för att Genjimaru-mördaren var en faktor och jag glömde helt hur Hien och Hauenkuas svek avslöjades för Kuuya att vara här istället för när Hien hade sin uppfattning vriden och siding för dominans