Anonim

Mörkare än svart Ryuusei no Gemini 流星 の 双子 Anime Review [SPOILER FREE]

Jag avslutade Darker than Black för några dagar tillbaka och har gått igenom olika forum och förklaringar för att hitta en lämplig slutsats men inget bra. Någon snälla hjälp med frågorna.

1) Yin var Izanami vilket är uppenbart och visas i svart klädsel för att skilja sig från den faktiska Yin, som är vit. Korrekt?

2) Vem var Izanagi?

3) Vad var det gula spöket i Yin som ger löftet att ge henne en önskan?

4) Är Yin död till slut? ELLER skapade Izanagi (betraktar Shion som Izanagi) en klon av Yin som skiljer sig från henne i kön och placerade Izanami inuti den kroppen? och senare bar Hei Yins själ till sin ursprungliga kropp.

5) Hur kommer Hei att lära känna den andra jorden och allt som pågår och hindrar Suou från att skjuta Izanami?

Jag tycker det är svårt att acceptera att Hei skilde Yin från Izanami med tanke på sina krafter, för då finns det ingen kropp för Izanami att återvända till? och Shion var redan död när Hei dyker upp på skärmen, så det blir omöjligt för Shion och Hei att arbeta tillsammans för att separera Yin.

6) Har någon någon aning om Yins önskan? Var det att vara död för att rädda världen eller vara med Hei? Jag tror personligen på den andra sedan och tror att Shion är Izanami och det gula spöket (vilket jag inte kan förklara hur men snälla förklara om du vet eftersom han är entreprenör nota docka så inget spöke för honom) och slutligen skapar han en separat kropp för Därför fyller Izanami sin önskan.

Tack så mycket och ledsen för det långa inlägget :)

1
  • Försök att ställa bara EN fråga per fråga.