Anonim

Go To Work av Kalin and Myles (Lyrics)

Jag vet att Jugo är den ursprungliga bäraren av förbannelsemärket, och att Orochimaru använde det för att skapa förbannelsemärkena (som den på Sasuke), men jag har ännu inte gjort det med bågen från Sasuke-samlargruppmedlemmarna , sett en förklaring till hur han gjorde det. Hämtade han blod från Jugo och injicerade det i människor, som när han bet Sasuke för att ge honom förbannelsemärket, eller gjordes det på ett annat sätt?

2
  • Jag kanske har missat delen om att Jugo var den ursprungliga bäraren av förbannelsemärket? hur kommer du till den slutsatsen. min anledning är Anko Orochimarus tidigare lärjunge har redan förbannelsemärket. om din teori är rätt skulle det göra Jugo mycket äldre än Anko vilket jag knappast tvivlar på.
  • @Morpheus - det upprepas flera gånger i Anime.

Jugo är inte den ursprungliga bäraren av förbannelsemärket. Han är källan från vilken jutsu skapades. Jugos klan hade en speciell kropp som kunde absorbera naturens kraft och förvandlas till olika former och hade en enorm lust att döda.

Som sagt i kapitel 349, sidan 9, använde Orochimaru Jugos blod för att skapa ett enzym som orsakade liknande omvandlingar och gav enorm kraft till bäraren. Orochimaru injicerade bara enzymet i sina ämnen.