Anonim

Cake By the Ocean lyrics.

I Rebellion-filmen utför flickorna en sorts ritual som materialiserar en jättekaka fylld med vad de sjunger om. Sedan äts den av Bebe i Candy Witch-form. Det är roligt och trevligt, men vad är syftet med denna ritual? Är det ett slags sminkat substitut för att omvandla häxenergi som Kyuubey gjorde genom att äta sorgfrön, men med Bebe Witch istället? Kanske finns det lite information om det i manga / romaner?

2
  • Rebellion-mangas version av den här scenen är i princip densamma som filmen, förutom kortare.
  • Inte säker på om det är användbart men det här är lyriken och tolkningen av den här låten, förhoppningsvis kommer det att hjälpa

För det första,

Är det ett slags sminkat substitut för att omvandla häxenergi som Kyuubey gjorde genom att äta sorgfrön, men istället med Bebe Witch

Kom ihåg att världen vi ser i början är en falsk värld och vi lär oss senare att den är

Homuras häxelabyrint i ett inkubatorisoleringsfält

som sådan kan vi antagligen anta att alla skäl för Magical Girls att existera (för att balansera entropi för inkubatorerna) inte kommer att gälla här, och Nightmares är bara ett sätt att förklara (åtminstone flickorna) varför de är Magical Girls: troligen som ett sätt att stabilisera realismen.

Eftersom vi ser Homura's Familiars agera som en del av befolkningen och när Homura börjar inse sanningen när hon tas längre bort från sin Soul Gem börjar Labyrintens verklighet bli instabil som med luftskeppet som sjunker.

Wikia verkar kalla låten ett barnrymspel som skulle spela in i mardrömmarnas lekfulla natur. När det gäller syftet ser vi att det med Hitomis mardröm verkar användas för att förvandla mardrömmarna till något som Bebe skulle äta för att sedan återställa mardrömmen till sin ursprungliga form (som efter Girl's Soul Gems har renats, återkommer Hitomi i sin säng ). Bebe som kan återställa dem måste sträcka sig från de makter Madoka gav henne när de tre av dem först kom in i den falska världen tillsammans med Sayaka.