Anonim

SLUTET för SHICHIBUKAI-SYSTEMET | Kaoset i maktbalansen började || EN STIKTEORI

Både Shanks och Buggy var lärlingar på Gol D. Rogers fartyg. Jag tvivlade på att om de känner till platsen för One Piece, borde de inte veta med tanke på att de var på fartyget?

Som anges på wiki

Bortsett från Roger Pirates och Whitebeard, innan deras död, vet ingen faktiskt var den stora skatten är. källa

Detta skulle innebära att både Shanks och Buggy skulle veta platsen för One Piece. Enligt informationen vet de mest sannolikt också vad en bit är Sort av en spoiler

Med tanke på det återkommande temat skatt är något av stort personligt värde (till exempel Luffys hatt), kan One Piece helt enkelt vara ett objekt som Gol D. Roger uppskattade. I Buggys tillbakablick till hans dagar som medlem i Roger Pirates diskuterade han med Shanks betydelsen av en skatt, och han fann att hela besättningen delade samma åsikter om personligt värde Vol. 3 Kapitel 19 (s.8)

När det gäller platsen som de beskrev

Det sägs att det var gömt någonstans djupt i Grand Line, antagligen på den sista ön, Raftel, av dess avlidne ägare, Piratkungen Gol D. Roger.

1
  • 3 Om detta är sant kan vi utesluta att One Piece är ett berg av guld. Om det var så skulle Buggy bli galen på det.

vi vet inte exakt vad som är ett stycke. odachi sa att det är någon konkret sak. gol d roger är den enda andra personen som använder alla tunt röst förutom luffy. även om det inte har visats hittills, kanske för att nå och hitta en bit, krävs förmågan att höra röst om alla saker. shanks och buggy har inte denna förmåga så att de inte vet vad och var är en bit och söker i en ny värld.

Endast Gol D. Roger och Rayleigh är de som känner till One Piece. Kommer du ihåg scenen när Roger chattade med Whitebeard? Han erbjöd sig att ge information om One Piece till Whitebeard, men han avvisade den, eftersom han inte vill ha One Piece. När Usopp frågade Rayleigh om platsen för One Piece sa han också att han visste.

1
  • Frågan är inte om Rayleigh eller WhiteBeard visste. Det frågar om Shanks och Buggy, lärlingarna på fartyget, visste någonting.

Jag vet att Shanks och Buggy inte kan använda Voice of All Things men de var nybörjare på Gol. D Rogers skepp vilket innebär att de reste runt med honom, möjligen till och med till Raftel och de kunde ha hittat One Piece tillsammans. Men det väcker frågorna om "gick Gol. D Roger till Raftel och hittade One Piece innan Shanks och Buggy gick med i deras besättning?" vilket betyder att om Whitebeard inte vill bli titeln King of Pirates, så hjälper alla i grunden Luffy att få det med hjälp av Rayleigh och Whitebeard eftersom de vet om Raftel och One Piece ...