Anonim

दूसरे ग्रहों पर रहने से क्या हम एलियन में विकसित हो जाएंगे | utveckling av människor till utomjordingar

Mänskligheten lämnade jorden för att fly från Godzilla. I sin relativitet tillbringade de bara 20 år bort från planeten, medan planeten inte såg dem på ~ 20 000 år.

När de återvänder för att bekämpa Godzilla (inte en spoiler) ser du stora landningsfartyg, hoverbikes, eldrivna kostymer och många andra högteknologiska bitar. Deras benbehållare är till och med starka nog för att Godzilla känner sig hotad av.

Gick tekniken hos de människor som lämnade fram så långt under de 20 år de var borta? Eller överförde de andra två främmande arterna sin teknik till de överlevande?

2
  • Jag skulle säga att i stället för att gå vidare, använde de tre loppet de 20 åren för att bättre integrera sin teknik. Så de avancerade inte så mycket som de kombinerade sin befintliga teknik för att skapa nya maskiner och fartyg (ja, det kan kallas avancera). Plus att de hade begränsade resurces, så kanske de var begränsade i antalet prototyper de kunde bygga (de kunde skörda resurser från asteroider som i Knights of Sidonia, men det visas inte). Jag skulle säga att de "förfinade" sin teknik snarare än att "avancera" med hög marginal, även om det verkar "förbättrat".
  • Jag skulle spekulera att de hade alla dessa fartyg och vapen från det ögonblick de lämnade. De har helt klart slut på leveranser, så jag har svårt att tro att de kan få nytt på vägen genom att bryta. En sak som förändrades var strategi. När de lämnade hade de ingen aning om Godzillas sköld. De kunde lätt ha alla dessa högteknologiska vapen och ändå inte skada Godzilla innan de lämnade. Men efter att ha lärt sig om skölden kunde de ordentligt använda allt de hade kvar.