Anonim

Kan Dragon besegra Gorosei? - Ett stycke kapitel 905

I Marineford-bågen var alla marinister närvarande på slagfältet, förutom Gorosei. De visste att Whitebeard Pirates skulle komma att attackera. Så varför deltog inte Gorosei i striden?

Gorosei är cheferna för världsregeringen och härskare över hela världen.

Ace avrättningen skulle hållas i Marineford, i närvaro av de tre amiralerna (aka kraftverk), den legendariska Monkey D Garp, flera vice amiraler, massor av kaptener och befälhavare, Shichibukai och flottadmiral Sengoku själv. Detta skulle utgöra minst en majoritet av marinen, om inte hela.

Från det här utlysningen är det uppenbart att Gorosei ville få jobbet gjort snabbt utan att de fortsätter att blanda sig. Med styrkor som Whitebeard och hans allierade kan det också vara mycket riskabelt att gå in i åtgärden på grund av deras status.

Dessutom bygger Oda sensei mer spänning och berättelse för hur Gorosei kommer att göra en enorm inverkan på serien. Marineford Arc kan ha varit för liten för att involvera Gorosei-elementen. Dessutom skulle deras styrkaintroduktion innebära en historikåterkallelse, som skulle behöva kopplas till den aktuella historien.

3
  • Eftersom vi inte vet någonting om dem ännu är det fortfarande möjligt att de inte är skickliga i strid alls och bara är byråkratiska ledare för WG
  • Egentligen kan vi dra slutsatsen från deras utseende. De har stridsärr och ett av dem bär till och med ett svärd runt. I det senaste kapitlet lät de Shanks stanna hos dem utan säkerhet. Gamla människor med massiv styrka är animes gyllene trope.
  • Jag håller med om att de troligen är superstarka eftersom de är gamla killar och det är en anime. Jag påpekade bara att det är möjligt att inte alla är mästare i strid.

Det är viktigt att skilja mellan marinen och världsregeringen. Marinen är en gren av världsregeringen, men de är inte samma sak. Gorosei härskar världen och även om jag tycker att det är fullt möjligt att de är starka i strid, är det flottans uppgift att slåss. Du kommer också att märka att Cipher Pol inte var i Marineford eftersom det här är en annan gren av världsregeringen.