Anonim

Med Joe Biden är Kina ansvarig

Jag hänvisar till manga tillfredsställelse garanterad av Ryo Saenagi. Jag stötte på den här mangan för många år sedan och älskade verkligen den! Jag köpte de första 7 volymerna på engelska, som distribueras av Tokyopop. När jag var klar med att läsa dem försökte jag hitta volym 8 på Amazon, men hade ingen tur. Jag sökte och upptäckte att på japanska släpptes nio volymer för att slutföra serien. Men jag kunde inte hitta dem på engelska någonstans.

Jag kommer tillbaka till detta problem vartannat år och gör en sökning i hopp om att något har förändrats, men jag kan fortfarande inte hitta volymer 8 eller 9. Har någon aning om vad som hände med den här mangan? Om det verkligen aldrig släpptes på engelska utöver volym 7, som det verkar vara fallet, verkar det som det bästa jag kunde hoppas på är att köpa volymerna på japanska och hitta en översättning någonstans på internet. Om någon vet var jag kan hitta en sådan sak, skulle jag uppskatta det mycket.

2
  • När Tokyopop, det engelska förlaget stängde sina dörrar, var det många serier kvar. Medan vissa plockades upp, andra inte. Tillfredsställelse garanterad är definitivt en av dem.
  • @Krazer Men volym 7 släpptes den 6 maj 2008, och enligt wikipedia meddelade Tokyopop att den stängdes den 15 april 2011. Det verkar konstigt för mig att de andra böckerna inte publicerades under de tre åren? (Tack för taggen, förresten :))

Som @Krazer nämnde ovan, Tillfredsställelse garanterad var ett av de projekt som Tokyopop publicerade. Men 2011 stängdes företaget av och publiceringen av projektet följde med det.

Wikipedia citerar volym 7 som den sista (engelska) versionen den 31 juli 2010. Enligt AnimeNewsNetwork finns det en teoretisk volym 8 på engelska; emellertid publicerades den informationen före det föreslagna släppdatumet för volymen, och det verkar som att det aldrig har uppnåtts.

Så det verkar som att volym 7 är den senaste officiella engelska versionen. Du kommer förmodligen ha bättre tur när du letar efter en kinesisk eller japansk version (även engelska fläktöversättningar efter volym 3 verkar vara knappa *).

* Tyvärr kan vi inte juridiskt länka till scanlations eller online-läsare.