Anonim

MadTv - Stuart och hans farföräldrar

Jag har bara sett anime och har inte läst mangan, men en fråga kom till mig:

Kan titanerna simma?

Vi vet att de är onormalt lätta och starka för sin storlek. Det faktum att de avdunstar efter att ha dött tyder dock på att de är bildade av någon form av kompakt vattenånga, så ska vi förvänta oss att de smälter när de kommer i kontakt med vatten? Det är inte som att de försvinner när det regnar ... Eller kanske de inte kan simma för att de är för dumma

För om de inte kan den här platsen i Paris kunde ha varit en möjlighet för mänskligheten.

Från http://www.parisetudiant.com/etudiant/sortie/l-ile-seguin-et-les-berges-de-la-seine-boulogne-billancourt.html

8
  • Vi visas inget i anime, och jag har inte riktigt läst mangan. Från dina kommentarer om vikten av Titans skulle det föreslå att de åtminstone förmodligen kan flyta i vatten. Platsen du länkade till verkar dock vara mycket mindre än den muromgärdade regionen plot av Attack on Titan äger rum i. Med tanke på hur det redan verkar finnas några problem med att hantera befolkningen, kan jag inte riktigt se att det är en möjlighet.
  • Överens, du måste gräva en vallgrav för att stänga väggarna. Vilket, om titanerna inte flyta, skulle behöva vara djupare än de är långa (annars skulle de kunna vada igenom). Och bredare än de kan hoppa / nå. Du kommer sannolikt att flytta tillräckligt med jord för att bygga väggarna ... förutom att vi inte vet att de skulle drunkna, så de kanske fortfarande kunna gå längs botten.
  • Det här är mer en fascination eller en intellektuell fråga. För om du tänker på det ... Varför bygga väggar när du kan leva på vatten? Bygg en stad mitt i havet? Även om det kan vara kontroversiellt, är det inte något som kan besvaras med säkerhetskopierade fakta från Anime eller Manga. (Åtminstone ännu)
  • Det finns alltid abnormiteter att tänka på. Deras "färdigheter" är okända, kanske är de riktigt bra med hopprep. Det skulle inte vara onormalt att ha en skicklighet att kunna resa vid vatten (simma eller vada eller agera som en propeller) än på land.
  • med tanke på att titan inte ens behöver andas så länge vattnet var tillräckligt klart för att de skulle få tillräckligt med solljus kunde de gå ganska glatt på botten om de inte svävade

Om du tittar på det officiella avslutande temat för säsong 2 av Attack on Titan ser du följande:

Titan dyker upp ur vattnet.

Men hur de dyker upp antyder det

att de faktiskt inte simmar utan korsar vattendrag genom att gå längs botten.

Även från scenen kan vi härleda det

om titaner kan gå längs botten av vattendrag innebär det att de antingen inte har några lungor eller inte behöver syre för att överleva, vilket är något som faktiskt diskuterades på Anime Stack tidigare.

Och äntligen kan vi se det

vatten skadar dem inte på något sätt.

2
  • 1 Titans behöver inte andas. Ymir begravdes i årtionden, titanerna inne i väggarna har inte andningsventiler. De behöver inte heller äta (de kastar upp människorna de äter efter ett tag). Så de kan antingen gå på botten av havet / sjön / floden eller simma.
  • 1 Korrekt. Ett annat inlägg svarade jag på exakt samma begrepp. I Attack on Titan Anthology skapar en illustratör i samarbete med Attack on Titan-skaparna en titan med transparent hud så att du kan se att de saknar många organ inklusive lungor.

Tja, vi vet att hela mänskligheten har utplånats, förutom de människor som bor inom murarna.

Med tanke på att så mycket av mänskligheten bor på öar (som japanerna) är det säkert att anta att Titans kan korsa vatten på något sätt. Förmodligen kan de flyta på grund av det tidigare nämnda attributet för deras onormalt lätta vikt.

Det finns också en flod som går genom Shiganshina-distriktet som verkar användas för transport av gods, så mänskligheten är inte omedveten om konstgjorda vattendrag.

3
  • Bra första svar! Välkommen till sajten :)
  • Som ett motargument kunde det ha varit kungen (eller någon annan) som medvetet smittade dessa öar genom att injicera människor med viruset.
  • Mer än troligt betyder deras otroligt låga densitet att de inte skulle kunna sänka sig ner i vatten, med bara några undantag från Titans silar med sin styrka, och även då kunde de förmodligen inte simma ner.

Svaret är att vi inte vet. Vi har inte sett (tror jag) en titan som passerar en vattenkropp.

  1. Vi vet inte om några andra städer eller öar använde vatten för att skydda sig från titaner, men ingen verkade vara kända för befolkningen. Väggarnas stora storlek innebär att minst en av dem antagligen borde vara nära havet. Jag förväntar mig att de skulle veta om individer på båtar var säkra. Om vallgravar var effektivare än väggar, skulle de implementeras i viss utsträckning på de (enligt uppgift) viktigare platserna. Det är dock mycket möjligt att de inte gränsar till havet. Det finns definitivt inte ett hav inom den yttre muren, så man har inte varit tillgänglig på flera år.
  2. Jag har inte sett det regnar på titaner. Ergo, jag vet inte om regnvatten skulle lösa upp dem. Om det hade varit fallet hade vi redan sett det i bruk. Jag skulle bli förvånad om de inte försökte experimenten, men militärens "upptäckter" angående deras fysiologi verkar fortfarande löjligt vardagliga för att ha studerat dem i så många år.
  3. Titans är lätta jämfört med sin storlek. Deras densitet är tillräckligt låg för att de ska flyta på toppen av havet. De är förmodligen dock inte tillräckligt lätta för att de ganska stora inte skulle röra botten när de går över floderna i den storlek som har visats i serien hittills. Glöm inte att medan ett material med en densitet som är lägre än vatten kommer att flyta i vatten, kommer det fortfarande att röra botten om vattnet är tillräckligt grunt för att deras kropp inte ska vara tillräckligt nedsänkt för att orsaka tillräckligt stor flytkraft. Oavsett om de flyter eller går över dem, tror jag inte att vallgravar kan hindra dem från att korsa.
2
  • Ermm .. om titanerna är lätta jämfört med sin storlek, varför kunde den sista titan, som krypade extremt långsamt i sista avsnittet av säsong 3, inte gå?
  • @Sak eftersom han fortfarande var helt enorm. Hans densitet var fortfarande låg men han var föremål för fyrkantig kublag.

Vissa titaner kan klättra. Så det är en möjlighet att de kan simma som den här killen:

jag vet att han är en växlare men i säsong 2 när de försöker fånga den kvinnliga titan försöker en titan klättra och faller sedan. så vissa titaner kanske kan simma.