Anonim

Love Me Tender - Norah Jones

Så när jag tittade på denna anime undrade jag - även om alla Norma är kvinnor och de sitter fast på den ön, är det fortfarande möjligt för dem att få barn? Och jag undrar också, hade någon Norma barn tidigare?

från crossange wiki kan du få det här

Norma ( N ma?) Är namnet på de som är födda utan förmågan att använda Light of Mana. Liksom de forntida människorna kan de inte använda Mana och kommer att förstöra allt som gjorts av Mana bara genom att göra fysisk kontakt med det. Till skillnad från forntida människor kan Norma födas av föräldrar som kan använda Mana och är ett exempel på en genetisk återgång till den tid då alla människor inte kunde använda mana. Endast kvinnor kan vara Norma, anledningen är okänd.

märker den här raden

Till skillnad från forntida människor kan Norma födas av föräldrar som kan använda Mana

det står att norma kan födas med föräldrar som kan använda mana och det är praktiskt taget den enda skillnaden mellan norma och forntida människor som visas i wiki. därför, om forntida människor kan få barn, bör norma kunna få barn, notera också att det inte finns något som säger att normer inte kan få barn så jag vet inte var frågan kommer ifrån men hoppas det hjälper en bit.

här är länken till sidan http://crossange.wikia.com/wiki/Norma

2
  • ett förslag, skulle vara bra att länka till wikisidan du fick det här från
  • 1 FWIW, jag tycker att den här frågan är intressant eftersom det inte finns några direkta bevis för att Norma kan fostra barn, och det skulle ge en viss berättelse om de inte kunde, eller om deras barn alltid var normer eller något liknande. Eftersom alla normer i Misurugi skickas till Arzenal, där det bokstavligen finns inga Y-kromosomer (tills Tusk dyker upp), finns det ingen möjlighet för barn att faktiskt födas.