Anonim

SebArt MythoS 50E

under händelserna i Tales of Symphonia där Sheena gör pakter med Summon Spirits talar de alla om att de redan har ett löfte med hjälten, Mithos (med undantag för Volt)

Jag är redo att bryta ut från Welgaia och har lärt mig att Mithos är det

Lord Yggdrasil, som egentligen heter Mithos Yggdrasil

nu med tanke på ovanstående och hur Sylvarant och Tethe'alla fungerar kan jag anta att Mithos 'löfte är något i stil med

hålla världen splittrad i 2 och / eller för att skydda Martel från det stora utsäde

men när Sheena gick för att göra en pakt med Volt, sa Volt att Mithos bröt sitt löfte och detta ledde till att Volt förlorade förtroendet för människor och inte ville göra en pakt igen.

Nu har Sheens löfte förändrats under loppet av spelet så de behöver inte alla ha samma löfte, men alla andar men Volt har inte ogiltigfört sin pakt med Mithos så man skulle misstänka att deras löfte är väldigt annorlunda än Volt

Så vad var Mithos löfte till Summon Spirits? särskilt den med Volt som var trasig

Det var ett löfte att han skulle återställa det stora utsäde till världen så att det kunde växa igen och därigenom återställa mana till landet. Istället tog Mithos det till Derris-Kharlan för att återuppliva och skydda sin döda syster, och därigenom bryta sin pakt med Summon Spirits.

Den pakt som Mithos gjorde med Volt var inte ett löfte, Mithos pakt med Volt var att använda hans makt. På grund av hur Mithos agerade efter att ha utnyttjat Volts makt via den bildade pakten blev Volt arg på missbruk av sin makt. Detta liknar hur Lloyds grupp använder Volt's kraft för att ge Rheairds energi.

De andra kallade andarna kan kommunicera med Mithos genom att bilda pakten och accepterade inte en "använd min kraft för att göra vad du vill" - han var tvungen att vara mer specifik. Det enda skälet till att Lloyds parti kunde kommunicera med Volt var tillägget av Raine.

Eftersom Mithos tekniskt sett inte gjorde annat än att använda Volt, bröt han inte ett löfte.

2
  • men varför var Volt den enda kallelseandens pakt som faktiskt bröts sedan Sheena var tvungen att be de andra att upphäva sin pakt?
  • Uppdaterat svar med specifikt löftet med Mithos och Volt.