Anonim

Beyond Dragon Ball Z: Super Saiyan 2 Goku Kills Perfect Cell! Gohan Resurrected! Vegetas Last Attack

Så i mangas sista kapitel,

Gohan och Kefura slår ut varandra. En Kefura som är en fusion som kombinerar en legendarisk super saiyan som kunde övermäla Golden Freezer och besegra Aniraza och en fusion som kan förvandlas till superlegendarisk saiyan 2.

Å andra sidan kommer jag inte ihåg att jag såg mycket från Vegeta i mangan. Är Gohan starkare än Vegeta i DBS-mangan?

Tecken har maktskalats ganska annorlunda i manga och anime. Gohan i mangan är starkare än hans anime motsvarighet. Jag tycker personligen att den senaste skalningen i Manga är ganska absurd. Vi ser Master Roshi undviker slag från Jiren / a att vara starkare än en förstörelsens Gud (Obs! Även om du anser att Roshi är en bättre kampsportartist, någon som inte ens fasades av Timeskip, som alltid är på vakt och undviker attacker från UI Omen Goku, är bara absur.d).

Men för att svara på din fråga, Gohan från mangan, är definitivt inte starkare än Vegeta från mangan. Vegeta i mangan skalar upp till Mastered Super Saiyan Blue Goku. Toppo uppgav under sin kamp med Vegeta i Manga kapitel 36, att Vegeta var relativt till Goku när det gäller ren makt. Därför skulle Gohan vara starkare än Goku tekniskt sett ingen mening och eftersom Vegeta är lika stark som Goku, tror jag att det fortfarande är rättvist att anta att de två är på samma nivå.

3
  • Men Toppo hade fel eftersom Goku har Ultra Instinct i mangan och Vegeta inte. Han kanske är lika stark som Goku utan att använda UI, antar jag. Men det är en bra poäng. Jag glömde Vegeta har bemästrat super saiyanblått som gjorde att Goku kunde bekämpa smält Zamasu. Hur som helst, Kefura måste vara starkare än smält Zamasu, eftersom hon är fusionen av Kale som visas att vara starkare än Goku Black
  • @Pablo Toppo hade inte fel eftersom han nämnde samma sak innan Goku uppnådde användargränssnittet. Kefla är definitivt svagare än Light of Divine Justice Corrupted Zamasu (kämpade jämnt med Vegito Blue i mangan) och också svagare än Fused Zamasu från manga eftersom SSJB behärskade Goku kämpar jämnt med Fused Zamasu och Gohan är definitivt inte> Mastered SSJB Goku.
  • @Pablo Dessutom verkade potara-fusionen vara annorlunda i mangan när Vados påpekade att Kefla var lika stark som Kale med Cauliflas stridsförmåga. Detta är uppenbarligen inte den allmänna produkten av potara-fusion som i fallet med Vegito, i Buu-sagan, var uppenbarligen väsentligt starkare än SSJ3 Goku (Vem var väsentligt starkare än SSJ2 Vegeta) och också har de båda lika stridsförmåga med Goku förmodligen har kanten.