Anonim

Naruto Shippuden Avsnitt 426 Förhandsgranskning - ナ ル ト - 疾風 伝 Diskussion - The Infinite Tsukuyomi, Kaguya Returns!

Det finns ett meme skapat från Death Note manga som beskriver en karaktär som skriker på Matsuda och instruerar honom att simma. (En liknande meme skapades som en GIF från anime.)


(Och en länk till mangaversionen, eftersom den är ganska stor: Clicky)

Jag kan inte föreställa mig att detta är den faktiska dialogen för den här scenen, bara baserat på vad som händer. Vad säger de egentligen, och vilket kapitel / avsnitt kommer denna händelse från?

0

Detta är en ganska berömd scen från avsnitt 37 av Death Note. Parodier på scenen har blivit ganska vanliga, inklusive en Know Your Meme-sida. Till exempel har den här videon klipp från scenen inställd på "Native Faith", det extra boss-temat från Touhou 10. Misheard eller helt fel linjer från den här scenen är också vanliga, vilket är fallet i just denna GIF. Här är originalvideon; som en varning innehåller den stora spoilers.

http://www.youtube.com/watch?v=xxXJgfR4FWs

När det gäller vad som händer i scenen är det återigen mycket spoilery, men här är en beskrivning. Det handlar inte om simning.

Yagami Light har just upptäckts som Kira, seriemördaren, som har en Death Note, en anteckningsbok med vilken han kan döda vem som helst genom att skriva deras namn i boken. Matsuda, en polis, hade ett vänligt förhållande med Light (liksom att se upp till Lights far, polischefen), så att han upptäckte att Light var den brottsling de letade efter hela tiden och var ansvarig för sin egen fars död ( liksom många andra), var ganska chockerande. Ljuset, å andra sidan, har vid denna tidpunkt under alla omständigheter undergått för hans vansinniga storföreställelser, och eftersom han inte har fler knep i ärmen, försöker han övertala de officerare som har fångat honom att gå samman med honom, men kommer av ser bara ännu mer galen ut. Som ett resultat av allt detta är scenen ganska dramatisk.

2
  • För att inte tala om han sköt honom: P
  • Wow denna sammanfattning fick mig att vilja titta på denna anime för fjärde gången. BRB -.-