Anonim

Egyptian Cat Cult, Space Alien Pets, Killer Bees Ep 7

Efter det stora fjärde världskriget i Shinobi är alla Kages kraftigt skadade, särskilt den 4: e Raikage som förlorade sin hand (som besvarades snyggt av Ankit Sharma här).

Nu var den 5: e Raikage som valdes ut Darui, en shinobi från Kumogakure och den högra mannen för den 4: e Raikage. Han kan vara kapabel till denna position och kan ha bevisat sitt värde i kriget.

Å andra sidan, här är vad jag tycker om Killer Bee:

  1. Han är också en bra & begåvad Shinobi.
  2. Han är bror till den 4: e Raikage.
  3. Han är en jinchuriki.
  4. Han har en välkontrollerad av sitt svansdjur. Han lärde det till och med Naruto.
  5. Även Minato, den 4: e Hokage berömde också Killer Bee på en kamp med den 4: e Raikage.
  6. Han är mästaren / sensei för Omoi, Samui och Darui.
  7. Har en bra relation med alla andra Kages.
  8. Unik kampstil som jag absorberade.

Med tanke på detta, varför erkändes inte Killer Bee som den 5: e Raikage?

3
  • varför tror du att Killer Bee skulle vara bättre?
  • @ Memor-X han är bror till 4: e raikage, mästare av Omoi, Samui och Darui också så bra eftersom han är bra & begåvad shinobi som kontrollerar tailed djuret. . Har en bra relation med alla andra kages och länder också särskilt med naruto. Finns det något som ligger bakom anledningen till att han inte avkallar honom?
  • Jag förstod inte den näst sista meningen men jag har redigerat i den andra informationen. om det finns mer bör du redigera det eftersom det skulle göra din fråga mindre baserad på åsikter vilket inte ger en bra fråga här

Jag tror inte att Kishimoto skrev något när det gäller övergången till 4: e till 5: e Raikage, men valet av Raikage berörs inte mycket och är oklart för oss.

Hur Raikage väljs är inte klart; efter att den tredje Raikage dog, blev hans son automatiskt Fourth Raikage, ett beslut som fattades många år tidigare

Det är möjligt att Killer B nominerades till positionen, men vi kanske aldrig vet. Jag kan säga att Killer B inte har någon passion för att vara en Kage - hans passion är musik och hans mål är att vara den största rapparen. Om han nominerades kan Killer B ha avslagit, som Jiraiya, för att driva sina passioner

Trots att han är ansvarig för byns skydd strävar B att vara världens största rappare.

Medan det har funnits och för närvarande finns Kage som är jinch riki, gör det inte automatiskt dem till nästa i rad en Kage-position. Det är bara tradition för nästa jinch riki att vara en släkting till den nuvarande Kage.

Eftersom jinch riki var så viktigt för deras by, var det en tradition för en jinch riki att vara en släkting till den nuvarande Kage, både för att stärka jinch rikis lojalitet mot byn och för att visa Kages styrka.

Med tanke på att Killer B är (adoptiv) bror till 4: e Raikage, blev han jinch riki för sin bror.

Enligt Motoi var anledningen till att han blev en jinch riki för hans brors skull, även om det innebar att han skulle undvikas av byborna