Anonim

Eminem - Guts Over Fear (Music Video) ft. Sia

Hej alla, behöver hjälp med något - som titeln säger, kan någon berätta var det kommer ifrån? Tack.

Intressant resultat jag fick här ... Bilden, som heter Koordinator ängel, dras av masterbimo och finns på hans DeviantART-kanal.

Detta är en karaktär från ett handelskortspel som heter Vattumannens ålder (ア ク エ リ ア ン エ イ ジ). Det är ett japanskt kortspel som liknar Magic.

I spelet tar spelaren rollen som en "Mindbreaker", som kan kontrollera och låsa upp spelkaraktärernas krafter. Målet är att besegra andra Mindbreakers (spelare) och att bli starkare. Spelet fortsätter tills spelaren har besegrat alla sina motståndare eller har tagits bort från deras krafter; därmed utslagen ur spelet.

Till skillnad från liknande TCG sätter spelaren spelkaraktärer istället för trollformler. De måste få kontroll över varje karaktär innan den kan användas i ett spel. Om en spelare inte kan kontrollera en karaktär ordentligt kan den slå på dem.

Information från Wikipedia.

Lägg märke till att spelet anpassades till en anime-serie som heter Aquarian Age: Sign for Evolution.

  • Status: Avslutad luftning
  • Sändes: 11 jan 2002 till 29 mars 2002
  • Genrer: Action, Äventyr, Fantasy, Musik, Romantik, Sci-Fi, Shounen, Super Power, Supernatural
  • Avsnitt: 13
  • Varaktighet: 24 min. per avsnitt
  • Betyg: 13+

Fem övernaturliga fraktioner har kämpat mot varandra för vem vet hur många århundraden, med början på vattenlevande ålder alltid i åtanke. Kyouta, börjar snart se visioner av mystiska tjejer som slåss, förutom att de finns. Snart blir han och hans flickvän Yoriko involverade och striden om Jorden och Vattumannens ålder ligger i deras händer.

Bild från gzchunfeng. Information från MyAnimeList.