Anonim

Phil Collins Against All Odds (Ta en titt på mig nu)

Så i alla fall, i det senaste kapitlet, avslöjades det att:

Natsu och de fyra andra Dragon Slayers från 400 år sedan träffades faktiskt en tid innan de skickades till framtiden.Citera Zeref, troligtvis på grund av att drakar i deras kroppar gör det här (jag glömde namnet) för att hindra dem från att förvandlas till drakar själva, de har mest glömt att träffas.

Innan de reste tiden verkade de alla i samma ålder. Och Lucys mamma öppnade porten (antar jag) bara en gång för dem alla. Hon hade inte alla nycklar och blev sjuk tills hon dog, så jag tror att vi definitivt kan anta att hon inte gjorde det igen.

Hur är det då att Sting & Rogue i allmänhet har samma ålder som Natsu tidigare, men ändå måste komma ikapp Natsu, Gajeel och Wendy som är frysta (förstenade, Fairy Sphere'd) i 7 år?

Jag menar, det kan vara en anledning som vi inte vet ännu. Eller saknar jag bara något MYCKET enkelt?

4
  • Visste du? Denna webbplats har speciell markering för spoilers.
  • "När det gäller Sting och Rogue, som var ungefär samma ålder som Wendy, avgudade de er två som deras adopterade äldre bröder". De ser verkligen samma ålder ut, men det stod tydligt att Natsu och Gajeel var äldre än Sting och Rogue.
  • @Ryan det är korrekt enligt det senaste Manga-kapitlet. Natsu, Gajeel var i samma ålder. Sting, Rogue och Wendy var i samma ålder. Sting och Rogue växte upp för att se ut som samma ålder som Natsu och Gajeel och äldre än Wendy när de frystes i tid i 7 år i Fairy Sphere.
  • Okej, det kan vara mycket troligt att de aldrig var alla i samma ålder men alla reste samtidigt Natsu och Gajeel är 7 år äldre än Sting, Rogue och Wendy. De tre 20 och de andra två 27 men alla reste samtidigt en del om det är inte meningsfullt.

Sting och Rogue är i samma ålder som Wendy, i mangan är de tre för närvarande ungefär "20" i det senaste kapitlet (jag exkluderar +400 åren). Om mitt minne fungerar, är Natsu och Gajeel båda "27".

Nu är problemet att räkna ut en ålder annorlunda tidigare, det här är inte alltför svårt. Wendy var "12" när hon först introducerades (x784). Dragon Slayers anlände (x777), så det är 12-7 = 5. Wendy var "5" år gammal. Nu är Sting och Rogue i samma ålder som hon, så de tre var "5" år gamla. Om jag nu antar att jag har rätt när det gäller Natsus och Gajeels ålder, skulle de ha varit 12 vid den tiden.

Nu är jag inte säker på om detta svarar på frågan, men jag hoppas det gör det. Kom bara ihåg att Fairy Tail har en vana att få 12 år gamla barn att se ännu yngre ut än vad de är. Ett enkelt sätt att berätta är att titta på Fairy Tail OVA 8.

I grund och botten var Wendy, Sting och Rogue fem innan de skickades fyra hundra år in i framtiden, Natsu och Gajeel var, om du går efter de beräknade åldrarna, elva då x777. I x784 uppskattas det att Wendy, Sting och Rogue är 12 och Natsu och Gajeel är 18 tillsammans med Gray, medan Lucy är 17 bekräftad. I x791 skulle Wendy förbli 12 medan Natsu och Gajeel fortfarande är 18 och Sting och Rogue är 19. Så där har du det, jag vet inte hur deras ålder skulle vara i mangan för närvarande, men det här är mina uppskattningar fram till år x791.

1
  • Hej och välkommen till Anime & Manga SE! Det skulle vara trevligt om du kunde ge referenser till källmaterialet / författarens anteckningar / externa referenser (wiki osv ...) för att stödja ditt svar.