Anonim

Freedom Gundam - Gundam Extreme Versus Maxi Boost ON Combo Guide

In Attack on Titan säsong 2 avsnitt 9 (spoilers)

Efter att ha fångat Eren och Ymir, är Bertolt och Reiner oroliga än om de försöker fly från skogen de vilade i Titan-form, tanklösa Titaner skulle attackera dem och döda dem. Varför var de inte oroliga för detta första gången de bröt mot väggen Maria och all den sinnlösa titan kommer in i väggarna?

De var alltid försiktiga med omgivningen. Situationen är dock annorlunda under säsong 2.

Som Colossal Titan är tanklösa titaner inte ett problem på grund av Colossals storlek. Men medan Berthold och Reiner fångade Ymir och Eren, var de tvungna att springa snabbt, vilket innebär att de inte kunde lita på den kolossala Titan. Detta innebär att både Berthold och Reiner var tvungna att förlita sig på Reiner's Armored Titan för att snabbt komma undan väggarna. Tänk på att båda försöker springa snabbt eftersom Survey Corps är ute efter dem.

I det första avsnittet,

Reiner omvandlas bara för att skapa ett hål i väggen Maria, så det antas att så snart väggen bröts omvandlades han tillbaka till en människa.

3
  • Förmodligen skulle Colossal Titan också vara synlig från ett mycket långt avstånd på grund av dess storlek och därmed inte vara till hjälp när man försöker hålla sig utom synhåll. Du sätter också fel namn i din andra spoiler, om jag inte tar fel :)
  • Det är sant. Jag är inte säker på vilket namn som är fel? Den kolossala Titan bröt den yttre porten till Shiganshina-distriktet, medan den pansrade Titan bröt porten till Maria. Här är en länk: youtube.com/watch?v=LyaTHTQMCWA
  • Okej, jag trodde att du hänvisade till den första attacken från Colossal Titan. Jag kom inte ihåg att Armored Titan dyker upp i det första avsnittet, jag trodde att detta var betydligt senare (jag ansåg också att den första väggen betraktades som en del av Wall Maria själv, men det är uppenbarligen inte fallet?)

De var oroliga, antar jag. I kapitel 96 (fortsätt inte att läsa om du undviker spoiler)

Det visades att Bertholdts ansikte var ganska chock när han såg Dina Yeagers titan. Reiner verkade heller orolig. Men på något sätt kom Dina inte närmare honom (eller hon gjorde det? Jag vet inte, ritningen såg tvetydig ut) och gick rakt fram till väggen. Sedan räddade Reiner snabbt Bertholdt och klättrade uppför väggen medan några tanklösa titaner desperat försökte nå dem från marken.