Anonim

Under Magical Girl Lyrical Nanoha StrikerS det har avslöjats att mellan StrikerS och slutet av Som, när Nanoha pressade hennes kropp för mycket utan ordentlig vila, skadades hon under ett uppdrag med Vita till den punkt där hon aldrig kunde ha gått / flög igen.

Under striden i Saint's Cradle, när Vita stöter på en spindel som Gadget Drones, kommer hon ihåg att hon såg dem under uppdraget som ledde till att Nanoha skadades kritiskt, och hon släpper ut sin ilska mot dem eftersom de tydligen var ansvariga för att nästan förstöra Nanohas liv.

Jag undrar, var uppdraget Vita och Nanoha gjorde tillsammans där Nanoha skadades kritiskt en fängelse Scaglietti-utredning? Om inte, vad var då sambandet mellan Jail's Drones och det uppdraget?

Innan händelserna i StrikerS, även om fängelset Scagliettis existens var en hemlighet som endast var känd för TSAB: s översta nivåer, var hans verksamhet redan känd, om än dess förövares identitet förblev okänd. Faktum är att nämnda aktiviteter är en av de viktigaste punkterna som Hayate använde under sin utställning när han bildade Riot Force 6.

Vi kan bara dra slutsatsen att Nanohas incident hände i ett möte med Scagliettis aktiviteter. Eftersom det inte fanns någon "Jail Scaglietti Investigation" då måste hon ha undersökt ett fall av felaktig användning av Lost Logia eller användning av magisk teknik i en underutvecklad värld (ej specificerad, såvitt jag vet)

1
  • 2 Skulle det vara möjligt att ange en källa varifrån du fick ditt svar?