Anonim

Golden Sun Walkthrough (Wii U) - Del 39: The Colosso Finals

I Power of Tournament, varför har Goku team Roshi, Krillin, Tien, etc. i sig, även om de flesta karaktärer är mycket mer kraftfulla?

Var är Broly, Goten, Trunks, Majin Buu?

Broly är inte kanon och finns därmed inte i Dragon Ball anime-serien. Han finns bara i filmer, videospel, Dragon Ball Heroes etc.

Goten och Trunks ansågs vara för oerfarna och unga för maktens turnering och följaktligen bortses de till förmån för mer erfarna kämpar som Roshi, Tien, Krilin etc. För närvarande ser Goten och Trunks efter ön där Android 17 fungerar som en park ranger.

Majin Buu valdes till att vara en del av laget, men han somnade strax före turneringen och vaknade inte och Goku bestämde sig för att rekrytera Freiza för att gå med i deras lag för maktturneringen.

2
  • Menar du att de ändrade honom för Freeza? & Finns det inte starkare fighters än Roshi, Tien, Krilin? Jag känner att till och med Cell skulle ha accepterat denna inbjudan, för att rädda sig själv, och dessutom .. med tanke på att bara en atom behöver överleva, och då kan han "återuppbygga" Jag antar att Cell någonstans fortfarande skulle leva
  • 2 När Buu kände sig sömn, gick Goku för att leta efter Freezer i helvetet för att ha honom som en del av laget som ersättning för Buu. Jag vet inte varför de inte letade efter Cell, de gav ingen anledning. Kan vara Goku litar på mer Frys än Cell. Tja, vid denna tidpunkt är Golden Freezer starkare än Cell, men som ersättning för de andra. Kan bero på att de redan var inbjudna, eller kanske han tyckte att det inte var en bra idé att ha så många skurkar tillsammans i laget.